Opis proizvoda

RoomWizard je web sistem za rezervisanje poslovnih prostora koji će rešiti probleme povezivanja radnika i pronalaženja prostora za sastanke.

RoomWizard funkcioniše u kombinaciji s različitim kalendarskim sistemima uključujući Microsoft® Outlook® i Lotus Notes®. Sastanci se mogu rezervisati jednostavno putem weba, laptopa ili pametnog telefona. Nakon što nađete slobodan prostor za sastanke, možete ga odmah rezervisati i baciti se na posao.

RoomWizard vodi i evidenciju o korištenju prostora putem analitičke konzole koja beleži podatke i izrađuje izveštaje o postupcima rezervisanja. A za jednostavno upravljanje sistemom, administrativna konzola omogućava menadžerima sistema da konfigurišu, ažuriraju i prate sve svoje RoomWizard aplikacije s jednog mesta.

Aplikacija SnapWizard kompanije Steelcase snima tekst napisan na belim pločama, spaja se s RoomWizard aplikacijom i šalje sadržaj direktno učesnicima sastanka. Za sada samo za iPhone.

Karakteristike i pogodnosti
• Dodirni ekran (touch screen) od 7″ – za promenu rezervacije sobe ili kako biste uspeli „uloviti“ prostor za iznenadni sastanak.
• Ugrađeni web server omogućuje korisnicima da pronađu i rezervišu sobu ili prostor s bilo kojeg personalnog računara u mreži.
• Svetla koja pokazuju stanje – crvena ili zelena svetla pokazuju dostupnost.
• Dugme za start – automatski oslobađa prostor ako se osobe koje su ga rezervisale ne pojave u određeno vreme.
• Analitička konzola – evidentira korišćenje soba i postupke rezervacije, zatim izrađuje izveštaje kao uvid u iskorišćenost prostora.
• Administracijska konzola– upravlja, konfiguriše i prati sve aplikacije RoomWizard s jednog mesta.
• Korišćenje aplikacije RoomWizard kao samostalnog sistema ili za jednostavno rezervisanje prostora pomoću postojećeg rezervacijskog sistema kao što su Microsoft® Outlook®, Lotus Notes® ili drugi softverski sistemi.
• Garancija – 3 godine (uključujući ekran osetljiv na dodir) s opcijom za 5 godina.

Kategorija: Smart Solutions

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije kancelarijske
trendove i rješenja

Newsletter