STREAM ID 5724420485 MEASUREMENT ID G-Y5ZYLGD2CF

U današnje vreme, na radnom mestu se sve više osećamo kao kod kuće te se često nađemo u situaciji da čeznemo za stvarima na poslu koje bi voleli da ponesemo kući.

Kancelarija je u prošlosti bila more jednoličnosti. Ipak s vremenom nas je kancelarija bolje upoznala. Naučila je šta volimo i u kojim uslovima se osećamo dobro u svom kreativnom prostoru. U današnje vreme, na radnom mestu se sve više osećamo kao kod kuće. Nadalje, često šetamo kancelarijom i čeznemo za stvarima koje bi voleli da ponesemo kući i da pokažemo porodici. Evo 10 stvari kojima smo oduševljeni i zbog kojih ćete se na radnom mestu osećati kao kod kuće.

Uživajte u trenutku
Zbog privlačne siluete stolice SILQ, jednostavno želimo da sednemo i da uživamo u trenutku. Zahvaljujući inovativnim materijalima ova stolica je istovremeno lagana i snažna, a većina mehanizama koje tipično vežemo uz moderne kancelarijske stolice su eliminisani. Časopis Surface nazvao ju je stolicom „iz koje nikada nećete hteti da ustanete“. Za potrebe kancelarije kod kuće, ne može bolje.

Sve o SILQ stolici budućnosti pročitajte na linku: https://www.delightoffice.rs/stolica-silq-kompanije-steelcase-je-kancelarijska-stolica-buducnosti/

Sednite

Bez obzira na to koliko puta želimo da promenimo raspored nameštaja u dnevnom boravku, Umami stolice, stolovi i ekrani ne mogu da nas razočaraju. Umami nudi beskrajnu raznolikost konfiguracija. Takođe, njihov fleksibilan, moderan dizajn kancelarijskih kaučeva čini prostore jedinstvenim za bilo kojeg korisnika.

Osvetlite

Rasveta doprinosi dobrom raspoloženju u prostoriji. Inspirisan londonskim dalekovodima, čiji se kablovi isprepliću, Michael Anastassiades dizajnirao je liniju lampi String Lights za kompaniju Flos. Lampe su dostupne u stalastoj, kao i u okrugloj verziji.

Istupite

Podne obloge donose teksturu i toplinu u prostor. Misija kompanije Interface je jednostavna: oni izrađuju modularne podne obloge, ali omogućuju jedinstven dizajn. Podovi dizajnirani u neutralnim bojama, dodaju tračak luksuza i stila bilo kojoj prostoriji.

Kolekcije podnih obloga možete videti na:
https://www.delightoffice.rs/pvc-podne-obloge/

Opustite se

Ova elegantna Massaud konferencijska stolica kompanije Coalesse izgleda kao modernija verzija klasične konferencijske stolice iako je ona puno više od samo finog dizajna. Nudi sofisticiranu estetiku za dnevni boravak i konferencijsko sedenje.

Više o Massaud konferensijskoj stolici:
https://www.delightoffice.hr/p/uredski-namjestaj/coalesse/masaud-lounge-collection-5/

Okupite se

Mix stočići kompanije Bolia omogućavaju izradu stočića prilagođenog svakom pojedincu. Možemo da odaberemo standardnu radnu površinu i da uklopimo svoju osobnost pomoću odabira tradicionalnih ili organskih oblika drvenih površina, stvarajući time prirodan i lagan izgled u poslovnom prostoru.

Proizvod Mix možete pronaći na:
https://www.delightoffice.rs/lounge-home-namestaj/male-stolice/

Družite se

Enea Café drvena stolica kompanije Coalesse je deo nameštaja koji istovremeno ima stambene i društvene karakteristike. Njen topao i moderan dizajn daje nam mesto za opuštanje i punjenje baterija dok razgovaramo sa prijateljima i kolegama.

Prilagodite sedište sebi

Sofa MN_K kompanije Steelcase donosi tračak komfora i stila u svaki prostor te nudi čvrsti naslon dok komunicirate sa kolegama. Osim toga, praviti kompbinacije svežih paleta boja i materijala, jedinstvene kombinacije stvaraju neformalan i jedinstven radni prostor.

Podignite noge

Fotelja Hosu kompanije Coalesse je udobna oaza usred svakog prostora. Ova jedinstvena podesiva fotelja pomaže kod opuštanja i poboljšava koncentraciju.

Hosu potražite na: https://www.delightoffice.rs/p/dizajnirani-namestaj/coalesse/hosu/

Odmor i punjenje baterija
Ko ne bi želeo prostoriju za predah kod kuće? Ovo privatno, zaštićeno okruženje nudi nam mesto za opuštanje gde moj mozak može da se odmori i napuniti baterije.

Izvor: https://www.steelcase.com/research/articles/topics/workplace/10-things-love-work-want-home/
Autor: Rebecca Charbauski