STREAM ID 5724420485 MEASUREMENT ID G-Y5ZYLGD2CF
partneri
Partneri

NAŠI PARTNERI!

Partnerstvo je početak; udruživanje snaga napredak; zajednički rad je uspjeh!

STEELCASE

 

Steelcase prednjači u stvaranju izvrsnih iskustava nudeći niz arhitekturalnih rješenja, namještaja i tehnoloških proizvoda i usluga dizajniranih za podršku ljudima pri ostvarivanju svog punog potencijala. Njihov opsežni portfolio temelji se na tri osnovna brenda: Steelcase, Coalesse i Turnstone. Zajedno sa svojim partnerima dizajniraju prostore kako bi pomogli ljudima da uživaju u svom radnom okruženju.

Steelcase Brendovi / Partneri

 

Coalesse kreira prostore koji donose pravo osvježenje na poslu. Vođeni intuicijom, potkrijepljeni istraživanjima i pokrenuti dizajnom, pomažu uspješnijem radu.

PolyVision CeramicSteel površine se koriste za bijele table, table i niz arhitektonskih rješenja. Više od 60 godina, PolyVision proizvodi trajne i održive, površine CeramicSteel testirane na izdržljivost, i održive materijale čak i u najzahtjevnijim okruženjima.

Od obrazovanja do poduzetništva i kompanija, Turnstone na pametan način izrađuje jednostavan namještaj za ljude koji žele započeti nešto novo.

Orangebox kao dizajner i proizvođač namještaja za promjenljiva radna mjesta sa fokusom na “Smartworking” rješenja – kreira namještaj koji podstiče saradnju, a istovremeno pruža savremenu estetiku, vizuelnu/akustičnu privatnost i komercijalne performanse.

Designtex je lider u dizajnu i proizvodnji primijenjenih materijala za izgrađena okruženja. Odgovornost za okruženje temelj je njihovog poslovanja. Precision jedan je od prvih tekstila za presvlake u industriji sa zlatnim certifikatom u skladu s Facts Sustainability Ecolabel.

Dizajn za mlade umove. Sa stogodišnjim iskustvom, naučili su što čini pre-K-12 edukaciju drugačijom od drugih okruženja (spoiler alert: prilično puno toga) i omogućili da njihovo poslovanje zadovolji jedinstvene kvalitete.

Bolia pokrenuta u Danskoj, najvećoj inspiraciji za cijelo poslovanje. Priroda, materijali u okruženju i skandinavsko dizajnersko nasljeđe. Nasljeđe utemeljeno na jednostavnosti, eleganciji, izradi i autentičnim materijalima. Bolia radi blisko s talentovanim internacionalnim dizajnerima – od novih kreatora do prestižnih dizajnerskih studija.

AMQ specijalizovani su za podržavanje ideja za dizajn otvorenog plana sa rješenjima podesivim po visini, klupama i sjedenjem za bolje saradničko okruženje.

INTERFACE

 

Kako dizajn poslovnih prostora postaje sve napredniji- uzimajući u obzir blagostanje i produktivnost ljudi koji ih koriste i uticaj materijala u upotrebi na okruženje – udružili smo se sa vodećom kompanijom koja proizvodi modularne podne obloge i usluge podrške za sve vrste projekata. U 1994., inspirisani klijentima, krenuli su sa eliminacijom svog negativnog uticaja na okolinu. Danas su ponosni na ispunjenje svoje misije pod nazivom Mission Zero® jer su postali prvi globalni proizvođač ugljenično neutralnih podova – kroz cijeli životni ciklus.

DEKO

 

Od 1970. DEKO razvija proizvode za unutrašnje opremanje zgrada, a danas čine dobro konsolidovanu kompaniju sa međunarodno prepoznatim brendom. DEKO je jedan od najvećih skandinavskih dobavljača pregradnih rješenja i danskih stolarskih firmi specijalizovanih u dizajniranju kancelarijskih, poslovnih i institucionalnih zgrada.