o nama
O nama

O nama

 

Od osnivanja, kompanija Delight razvija svoj portfolio proizvoda i spektar usluga, postajući potpuno integrisana firma za dizajn i izgradnju kancelarijskih prostora u Adria regiji

– Delight u Adria regionu ekskluzivno zastupa predstavničku mrežu kompanije Steelcase, globalnog lidera u industriji namještaja, kao i Interface, vodećeg u proizvodnji održivih modularnih podova i DEKO, evropskog lidera za fleksibilne sisteme pregradnih zidova

– Do sada, kompanija Delight pružila je širok spektar proizvoda i profesionalnih usluga u stvaranju ili redizajniranju radnih prostora, za više od 4000 firmi

Izjava kompanije

 

Adria regionu, prednjačimo u stvaranju sjajnih iskustava nudeći niz kreativnih rješenja, arhitekture, namještaja i tehnoloških proizvoda i usluga dizajniranih za pomoć ljudima u ostvarivanju svojih punih potencijala.

Naš sveobuhvatan portfolio utemeljen na saradnji sa tri glavna partnerska brenda: Steelcase, Interface i Deko.

Zajedno s našim partnerima, dizajniramo kancelarijske prostore kako bismo pomogli ljudima u radu, učenju i rastu. Više od 20 godina, stvaramo inspirativna i agilna radna mjesta za vodeće svjetske organizacije svih industrija.

Rezultati

 

Delight je vodeći tim stručnjaka za dizajn radnih mjesta i poslovnih prostora, upravljanje projektima, izvođenje fit-out projekata, M&E radove, preuređenje i opremanje kancelarijskim namještajem na području Adria regije, koje pokriva tržište s preko 20 M ljudi.

inovativnih korporativnih kancelarijskih rješenja

visoko specijalizovanih i kreativnih ljudi

u različitim industrijama

uspješno realizovanih projekata

Misija

 

Naša misija je ponuditi najbolju vrijednost za ulaganje naših klijenata, isporukom kreativnih kancelarijskih rješenja sa visokokvalitetnim proizvodima i uslugama, pomažući im u razvoju boljeg radnog okruženja za zaposlene i klijente.

Vizija

 

Naša vizija je zadržati vodeću tržišnu poziciju i nastaviti širenje poslovanja u regiji, kao i pružiti klijentima poslovnu podršku koja nadmašuje njihova očekivanja.

Temeljne vrijednosti

 

Posvećenost kupcima

Pouzdano partnerstvo

Kvaliteta usluga

Produktivnost

Timski rad

Društvena odgovornost

Profil kompanije

Portfolio

Svi ovi elementi predstavljaju našu predanost i odlučnost da budemo vodeća kompanija koja prvenstveno nudi znanje i iskustvo u poslovima dizajna enterijera, koja stvara radne prostore budućnosti.

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije kancelarijske
trendove i rješenja

Newsletter