STREAM ID 5724420485 MEASUREMENT ID G-Y5ZYLGD2CF
o nama
O nama

O nama

 

Od osnivanja, kompanija Delight razvija svoj portfolio proizvoda i spektar usluga, postajući potpuno integrisana firma za dizajn i izgradnju kancelarijskih prostora u Adria regiji

– Delight u Adria regionu ekskluzivno zastupa predstavničku mrežu kompanije Steelcase, globalnog lidera u industriji namještaja, kao i Interface, vodećeg u proizvodnji održivih modularnih podova i DEKO, evropskog lidera za fleksibilne sisteme pregradnih zidova

– Do sada, kompanija Delight pružila je širok spektar proizvoda i profesionalnih usluga u stvaranju ili redizajniranju radnih prostora, za više od 4000 firmi

Izjava kompanije

 

Adria regionu, prednjačimo u stvaranju sjajnih iskustava nudeći niz kreativnih rješenja, arhitekture, namještaja i tehnoloških proizvoda i usluga dizajniranih za pomoć ljudima u ostvarivanju svojih punih potencijala.

Naš sveobuhvatan portfolio utemeljen na saradnji sa tri glavna partnerska brenda: Steelcase, Interface i Deko.

Zajedno s našim partnerima, dizajniramo kancelarijske prostore kako bismo pomogli ljudima u radu, učenju i rastu. Više od 20 godina, stvaramo inspirativna i agilna radna mjesta za vodeće svjetske organizacije svih industrija.

Rezultati

 

Delight je vodeći tim stručnjaka za dizajn radnih mjesta i poslovnih prostora, upravljanje projektima, izvođenje fit-out projekata, M&E radove, preuređenje i opremanje kancelarijskim namještajem na području Adria regije, koje pokriva tržište s preko 20 M ljudi.

inovativnih korporativnih kancelarijskih rješenja

visoko specijalizovanih i kreativnih ljudi

u različitim industrijama

uspješno realizovanih projekata

Misija

 

Naša misija je ponuditi najbolju vrijednost za ulaganje naših klijenata, isporukom kreativnih kancelarijskih rješenja sa visokokvalitetnim proizvodima i uslugama, pomažući im u razvoju boljeg radnog okruženja za zaposlene i klijente.

Vizija

 

Naša vizija je zadržati vodeću tržišnu poziciju i nastaviti širenje poslovanja u regiji, kao i pružiti klijentima poslovnu podršku koja nadmašuje njihova očekivanja.

Temeljne vrijednosti

 

Posvećenost kupcima

Pouzdano partnerstvo

Kvaliteta usluga

Produktivnost

Timski rad

Društvena odgovornost

Profil kompanije

Portfolio

Etički kodeks

CSR Politika

Svi ovi elementi predstavljaju našu predanost i odlučnost da budemo vodeća kompanija koja prvenstveno nudi znanje i iskustvo u poslovima dizajna enterijera, koja stvara radne prostore budućnosti.