STREAM ID 5724420485 MEASUREMENT ID G-Y5ZYLGD2CF
Blog
Podne obloge

HoReCa Solutions

Ako želite osigurati nezaboravno iskustvo u svom ugostiteljskom objektu koje će razviti lojalnost gostiju i proširiti dobru riječ o vama, nalazite se na pravom mjestu uz tim stručnjaka koji vam može osigurati sve što vam je potrebno na jednom mjestu. Pored uređenja poslovnih prostora u našoj ponudi pronađite i rješenja za uređenje i opremanje hotela, restorana i kafića po principu ključ u ruke, za ispostavu gotovih objekata do zadnjeg detalja.

Dizajn interijera je od ključne važnosti kada govorimo o stvaranju pozitivnog iskustva za svakog gosta. Naša široka ponuda temelji se na pomno odabranim kolekcijama namještaja, modularnih podova i pregradnih zidova, kojima stvaramo funkcionalne ugostiteljske prostore, a da istovremeno ne izgubimo osjećaj luksuza i udobnosti koju vaš brend dočarava posjetiocima.

U našoj širokoj ponudi namještaja za interijere i eksterijere pronađite visokokvalitetan dizajnerski namještaj svjetski prepoznatih proizvođača koji će naš kreativni tim dizajnirati i vizualizirati prema vašim željama i budžetu, za pronalazak najboljeg rješenja.

Kroz ponudu modularnih podnih obloga pružamo vam fleksibilnost u dizajnu s mogućnošću kombinacije tvrdih i mekih podova bez upečatljivih prijelaza iz zona različitih namjena, kojom možete zadovoljiti promjenjive potrebe objekta. Odabirom modularnih podova Interface birate kvalitet, kreativnost i održivost za predstavljanje vašeg brenda i pozitivno iskustvo vaših gostiju.

Naš asortiman pregradnih zidova zadovoljava sve potrebe objekata u realizaciji fleksibilnih, akustičnih i funkcionalnih prostora za različite namjene. Mobilni sistemi pregrada iz asortimana pogodni su za kreiranje konferencijskih i drugih dvorana i prostora za jednostavno prilagođavanje svakom događanju dok se stakleni zidovi pronalaze kao idealno rješenje za stvaranje visoke estetike svake prostorije uz atraktivan dizajn profila.

Kontaktirajte naš tim stručnjaka kako bi zajedno kreirali nezaboravno iskustvo gostiju u vašem objektu!

ACOUSTICS

ACOUSTICS

CONFERENCE

CONFERENCE

FITOUT

FITOUT

FLOORING

FLOORING

FURNITURE

FURNITURE

GLASS PARTITION

GLASS PARTITION

LIGHTING

LIGHTING

LOBBY

LOBBY

LOUNGE

LOUNGE

PARTITIONS

PARTITIONS

SOFAS

SOFAS

TECHNOLOGY

TECHNOLOGY

Hotel Ami

Pauza Restaurant

Event Center Kopernikus

Hotel Verde

Spa Center Charming Slovenia

M Tea Apartments