STREAM ID 5724420485 MEASUREMENT ID G-Y5ZYLGD2CF
Blog
Podne obloge

Podne obloge

 

Na opremanje poslovnog i radnog prostora pored kancelarijskog namještaja ključnu ulogu imaju podne obloge. Naš široki asortiman podova podijeljen je u dve kategorije, a to su tekstilne podne obloge i LVT vinil podne obloge.

Tekstilne podne obloge igraju ključnu ulogu u definisanju atmosfere i funkcionalnosti u prostorima. Prednosti odabira tepih ploča su u udobnosti i akustičnosti modularnih obloga. Jednostavna instalacija i održavanje, osiguravaju bolji kvalitet vazduha i laku zamjenu pojedinačnih ploča u slučaju fizičkog oštećenja. Kombinacije boja i tekstura tepiha ili odabir sa tvrdim podnim oblogama, pružaju više mogućnosti za stvaranje prepoznatljivog korporativnog identiteta.

Luksuzne vinil podne obloge (pvc podovi) inspirisane su uzorcima i materijalima iz prirode, a korisnicima prostora povećavaju dobrobit. Svojim održivim životnim ciklusom uklanjaju štetne materije i štite okolinu. Imitacije tekstura i boja kamena, drveta i drugih prirodnih materijala u kombinaciji sa tepih pločama pružaju još više mogućnosti u podnom dizajnu. Izdržljivost i akustičnost vinil podova čine ih pogodnim za razne prostore od poslovnih i hotela do medicinskih i drugih institucija.

Prelaz LVT-a na tepih je jednostavan. Integrisani modularni sastav podova omogućava da se obloge međusobno spajaju bez istaknutih prelaza. Moguće je istraživati beskrajne mogućnosti kombinacijom uzoraka i boja kako bi stvorili zaista jedinstven podni dizajn.

Uz cjenovnu pristupačnost, podne obloge iz našeg asortimana predstavljaju sigurnu investiciju uz garanciju od 15 godina.

Tekstilne podne obloge

LVT podne obloge

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije kancelarijske
trendove i rješenja

Newsletter