STREAM ID 5724420485 MEASUREMENT ID G-Y5ZYLGD2CF

Konferencijske stolove je potrebno prilagoditi namjeni, radnom mestu i dizajnu poslovnog prostora. U našoj ponudi obezbjedili smo vam mnogo različitih vrsta i stilova, zato su naši stolovi primjereni kako za kancelarijske prostore tako i za zdravstvene i obrazovne ustanove.

Istražite mogućnost fleksibilnosti u prostorima za sastanke gde se obavezno podstiče saradnja i razmjena ideja među kolegama dok im je olakšana preglednost i urednost ambijenta.

Naše linije konferencijskih stolova nude elegantna i jednostavna rješenja čiji se dizajn uklapa u svaki poslovni prostor. Dostupni su i različiti dodaci koji će upotpuniti konferencijski sto koji mu daju niz brojnih mogućnosti.

Vodimo računa i o održivosti te su konferencijski stolovi u našoj ponudi većinom izrađeni od potpuno prirodnih materijala, bez opasnih materijala i sa opcijom recikliranja. Sada birajte stolove koji odgovaraju izgledu cijelog prostora, inspirišu raznolikim mogućnostima i odgovaraju životnoj sredini.

Kompletnu ponudu, dimenzije i mogućnosti pogledajte na našem sajtu i kontaktirajte naše Savjetnike za poslovne prostore koji su uvek zainteresovani da vam pomognu u odabiru.