STREAM ID 5724420485 MEASUREMENT ID G-Y5ZYLGD2CF
Staklena ili sistemska fiksna pregrada je sofisticirana, moderna i vizuelno lagana konstrukcija koja vam omogućava da poslovni prostor zonirate i stvorite efekat prostranosti i prozračnosti. Predstavlja idealno minimalistički dizajnirano rješenje za pregrađivanje prostorija koje imaju kolaborativnu namjenu, sale za sastanke, odvojene kancelarije ili prijemni dio sa recepcijom.Pored staklenih pregrada u ponudi imamo mobilne pregradne panele različitog materijala i dizajna. Oni vam omogućavaju da u bilo kom momentu vaš radni prostor pretvorite u salu za sastanke ili neki događaj. Svi sistemi imaju testiranu termo i zvučnu izolaciju.

Sistemi koje nudimo su montažno/ demontažni tako da ih je jednostavno ukloniti ili premjestiti u zavisnosti od potreba i uređenja enterijera.

Prilagođavanje završne obrade je prema dizajnu i zahtjevu klijenta, kao i garanciju 2 godine na kompletnu konstrukciju. Kako biste došli do najboljeg idejnog rješenja po vašim potrebama, kontaktirajte naše specijaliste i savjetnike za pregradne zidove i mobilne pregrade.