STREAM ID 5724420485 MEASUREMENT ID G-Y5ZYLGD2CF

Razloga za obnovu podova u vašoj kancelariji može biti mnogo. Možda su podovi prestari i treba ih zamijeniti, ili se kancelarija redizajnira, a podovi se moraju prilagoditi revidiranim standardima brenda. Bez obzira na razlog, imajte na umu nekoliko važnih stvari dok istovremeno trebate optimizovati potrošnju budžeta.

Kao što je do sada vidljivo, COVID-19 promijenio je način dosadašnjeg rada u kancelarijskom prostoru. Pandemija je prisilila na usvajanje novih načina rada i organizacije moraju ponovno osmisliti svoja radna mjesta koja su više usmjerena na blagostanje zaposlenih, kvalitet vazduha u zatvorenom i higijenu materijala koji se koriste u prostoru. Higijenski i čisti kancelarijski prostor poboljšava fokus, produktivnost i osjećaj sigurnosti.

Kako je pod jedna od najvećih, najuočljivijih i najučestalije upotrebljavanih površina bilo kojeg prostora, sa odabirom materijala za podnu oblogu morate biti oprezni i pažljivi.

Iznosimo nekoliko savjeta koji će vam pomoći donijeti bolju odluku prilikom obnove poda u vašoj kancelariji.

Funkcionalnost i tehnički aspekti
Kada planirate obnoviti kancelarijski pod; funkcionalnost, sigurnost, higijena i udobnost postaju najvažniji. Uzmite u obzir čitav svoj kancelarijski prostor, uključujući kabine, predvorja i kutke za saradnju ili sobe za sastanke. Vaši zaposleni trebaju se osjećati sigurno i ugodno raditi u tom okruženju.

Ovaj će vam članak pomoći da budete informisani pri kupovini tepih podova za sljedeći projekt.

Troškovi i rokovi
Kad započnete planirati obnovu svoje kancelarije, morate stvoriti realan i strukturiran plan koji će biti prilagodljiv promjenama. Postupak obnove vašeg kancelarijskog poda može zvučati kao težak posao, ali ne mora biti.

Iskusna kompanija poput Interface-a može vam pomoći procijeniti vaš kancelarijski prostor, diskutovati o vašim zahtjevima i napraviti procjenu na temelju vaših zahtjeva. Naš tim zajedno sa Interface-ovim timom za konceptualni dizajn može vam pomoći u izradi podnih rasporeda i dizajna vašeg prostora prema vašim željama.

Održivost
Svi mi trebamo promišljeno donijeti odluku o prihvaćanju proizvoda koji se fokusiraju na zadovoljavanje sadašnjih potreba bez ugrožavanja blagostanja naših ljudi i planete.
Kad odaberete Interface podove, na putu ste prema održivijem prostoru. Odlučili ste smanjiti karbonski otisak svog prostora i pomoći poboljšanju zdravlja planete.

Odaberite Interface-ove karbonski neutralne proizvode kako biste doprinijeli preokretu globalnog zagrijavanja i dobili Interface-ov certifikat Carbon Neutral Floors ™ za doprinos vaše organizacije.

Certifikat Carbon Neutral Floors ™

Inovirali smo načine rada s recikliranim sadržajem i materijalima na biobaziranim materijalima – što nas je dovelo do izrade tepih ploča koje skladište ugljenik, sprečavajući njegovo ispuštanje u atmosferu. Pogledajte naše karbonski neutralne proizvode.

Obratite nam se za saradnju na vašim budućim projektima.

Izvor: Interface.com