STREAM ID 5724420485 MEASUREMENT ID G-Y5ZYLGD2CF

Praktična rješenja za vrata s ugrađenim „ravnim“ dizajnom 

Dizajn DEKO PD Portal vrata uključuje odvojive gornje i bočne ploče koje omogućuju diskretno instaliranje električnih instalacija poput sistema za upravljanja rasvjetom, klima uređaja, zaključavanja i rezervisanja. S dokazanim smanjenjem zvuka do Rw 38 dB i svojim glavnim praktičnim karakteristikama, portal vrata čine očito rješenje za pametne sobe.

DEKO PD Portal vrata praktično su rješenje vrata s ugrađenim dizajnom u ravni. Standardno je svaki vidljivi dio krila i okvira vrata presvučen istim materijalom. Gornja i bočna ploča postavljeni su u ravnini s vratima na bočnoj strani hodnika, stvarajući lijepu ravnu površinu bez vidljivih okvira i vijaka. To daje elegantan utisak čistih ravnih linija.

 

Fleksibilno i prilagodljivo

Portal vrata su vrlo prilagodljiva i mogu biti prilagođena svim DEKO-ovim FG zastakljenim pregradama ili biti ugrađena u zidove poput opeke, betona i gips kartona. Svi elementi portala su međusobno zamjenjivi. Portal vrata dostupna su kao masivna ili staklena vrata s okvirom i dolaze u dimenzijama standardnih modula i debljina vrata. Bočne ploče dostupne su za jednu ili obije strane vrata.

Krilo i okvir vrata su prilagodljivi i mogu se isporučiti s mnogim vrstama furnira od drveta ili obojati u boju po vašem izboru. Ako su vam potrebna izuzetno visoka vrata, vrata su također dostupna s gornjom pločom u istoj završnoj obradi. Ovo popularno rješenje ne samo da povećava visinu vrata, već im daje još više karaktera.

 

Tražite li rješenje 3-u-1 vrata za vaš sljedeći građevinski projekt?

Zahtjevi za funkcionalnošću, dizajnom i zvukom ne bi trebali bespotrebno kompromitovati jedni druge. Sa DEKO PD Portal vratima imate kompletno rješenje vrata koje vam daje mogućnost diskretne integracije električnih instalacija. Savršeno je rješenje ako s pametnim sobama želite olakšati svakodnevni život.

 

Ako želite DEKO PD Portal vrata za vaš projekt zgrade ili dodatne informacije o proizvodu, pošaljite email našim stručnjacima na office.montenegro@delightoffice.com ili nas nazovite na +38267254054

Izvor: Deko.com