STREAM ID 5724420485 MEASUREMENT ID G-Y5ZYLGD2CF

Fleksibilnost i funkcionalnost u prostoru

Savremene građevine se danas ne mogu zamisliti bez rešenja sa fleksibilnim pregradama. Brzina i lakoća ugradnje i mogućnost rasklapanja pregrada su od velike važnosti za maksimalno iskorišćavanje dostupnog kancelarijskog prostora.
Izuzetno je važno da sistem bude fleksibilan i funkcionalan, omogućavajući prilagođavanje pregradnih zidova tako da odgovaraju svim tipovima zgrada.

Staklene pregrade

Dnevno svetlo ima važnu ulogu u stvaranju dobrog ambijenta, radnog ili rekreativnog prostora. Trendovi u osmišljavanju enterijera su se dramatično razvili u poslednjih nekoliko godina napuštajući male, slabo osvetljene kancelarije u korist velikih, otvorenih prostora, uz optimalno korišćenje prirodnog svetla, pritom povećavajući udobnost i zadovoljstvo poslom te ujedno olakšavajući komunikaciju.
Staklene pregrade formiraju prostran i atraktivan ambijent u velikim ili malim kancelarijama, kako u novo-osmišljenim tako i u već postojećim prostorima.

Staklene stijene

Savremene staklene pregrade su fleksibilne, u mogućnosti da zadovolje individualne zahteve u pogledu visine i širine prostora, estetike, stepena privatnosti, itd.
Danas klijenti zahtevaju veću zvučnu izolaciju i ekskluzivan dizajn sa zastakljenim elementima u punoj visini. Rešenje tog zahteva je pregradni zid sa visokim stepenom zvučne izolacije i pregrade sa protivpožarnom klasifikacijom, dvostruke staklene pregrade, unapred montirani dvostruki stakleni paneli kao i staklene pregrade u aluminijskom profilu.

Mobilne pregrade

Kreirajte prostor prema vašim potrebama
Veličina i izgled sklopivih pregradnih zidova mogu se dizajnirati u skladu s potrebama klijenata kako bi se osiguralo njihovo harmonično uklapanje s ostalim završnim obradama enterijera.
Sistem mobilnih pregrada je idealan za podelu velikih površina na manje jedinice. Raznolikost elemenata dopušta veliki broj mogućnosti slaganja kako u prostor već ograđen panelima tako i u odvojene prostorije. Mobilne pregrade mogu biti s raznim završnim obradama u skladu s posebnim zahtevima klijenata što omogućava da imaju isti izgled kao i susedne površine.

Pokretne pregrade

Stakleni sklopivi pregradni zidovi se mogu ugraditi bilo s punim pregradnim zidovima ili kao dopuna staklenim pregradnim zidovima koji izjednačavaju celu dekoraciju enterijera korišćenjem samo jednostrukih zastakljenih pregradnih zidova.
Kompanija DEKO ltd osnovana je 1970 i danas je evropski lider u proizvodnji demontažnih pregrada. DEKO svojim elegentnim skandinavskim dizajnom ima rešenja koja odgovaraju svim tipovima zgrada. U Danskoj, DEKO je jedan od najvećih proizvođača specijalizovan za komercijalne, industrijske, državne i javne sektore.