STREAM ID 5724420485 MEASUREMENT ID G-Y5ZYLGD2CF

Employ-Loop---Kiwi,-Jet--Employ-Lines---Meadow-1000x667px

Interface, globalni proizvođač modularnih podova danas je lansirao dve nove linije proizvoda: Employ Loop i Employ Lines koje rade u tandemu, nudeći beskrajne mogućnosti i fleksibilnost za komercijalne prostore po konkurentnim cenama.

Employ kolekcija se sastoji od dva koordinisana dizajna i široke palete neutralnih i jarkih boja, ostvarujući veliku vrednost za uloženi novac, kao i brojne kreativne mogućnosti dizajnerskih opcija, koje se uklapaju u svaki prostor.

Employ-Loop---Fountain-1000x667pxDa bi razvili ovu novu kolekciju, dizajneri iz Interface-a su izdvojili i analizirali trendove unutrašnjeg dizajna od danas do 2018. godine, koji uljkučuju varijacije boja, prelaza, organskih i grafičkih linija.

Dostupne u 24 i osam boja, Loop i Lines linije su lake za mešanje i uklapanje, kako bi se napravila efikasna i estetski zadovoljavajuća podna rešenja. Kolekcija je takođe dostupna i za brzu isporuku (do 200m2), čineći je idealnom za korišćenje u projektima sa kratkim rokovima. Obe linije proizvoda su napravljenje od 47% recikliranih materijala, uz stopostotno učešće obnovljivih izvora energije, samim tim ovo su najodrživije tepih ploče ponuđene na tržištu po ovim cenama.

Mendi Liming, Direktor Dizajna i Razvoja za Interface EMEA, ojašnjava: “Znamo da su naši izvođači često u potrazi za širokom paletom svestranih, fleksibilnih rešenja i varijanti boja po povoljnim cenama. Employ Loop i Employ Lines linije su pouzdane za oba ova zahteva. Varijacije boja i kombinacije šara, omogućavaju da komercijalni objekti ostanu unikatni i estetski prijatni, dok troškovi ugradnje bivajus vedeni na minimum.”

Employ-Loop---Tropical--Employ-Lines---Caribbean-option-B-1000x667px

'Employ-Lines---Formation-667x1000pxEmploy Loop ima ravnu površinu i nudi sjajnu estetiku od zida do zida, sa mešavinom neutralnih sivih i braon nijansi i jarkih boja.

Drugi od dva dizajna u kolekciji, Employ Lines, ima snažnu, linearnu šaru, pogodnu za velike i prostrane objekte. To znači da ovaj prizvod pruža idealan prelaz između jarkih i smelih u neutralne boje.

Employ kolekcija se može nabaviti u kvadratima dimenzija 50x50cm.