STREAM ID 5724420485 MEASUREMENT ID G-Y5ZYLGD2CF

Podesivi stolovi „Ology“ izrađeni su u skladu s fizionomijom i biologijom radnika pa su deo radne okoline u kojoj vlada svest o zdravlju.

BRIGA O DOBROBITI NA RADNOM MESTU

Na svakom radnom mestu krajnji cilj je zdravlje i dobrobit radnika. Radna okolina u kojoj vlada svest o zdravlju štiti najznačajnija ulaganja kompanije i osigurava najveću moguću produktivnost, delotvornost i inovativnost.

Podesivi stolovi „Ology“ izrađeni su u skladu sa fizionomijom i biologijom radnika pa su deo radne okoline u kojoj vlada sveest o zdravlju.

Poboljšanje fizionomije rada

Kada koristite „Ology“ podesivi sto, vrlo je jednostavno promeniti visinu i položaj tela. Njegove praktične, intuitivne kontrole podižu svest o zdravlju kod svakog korisnika.

Ergonomija prilagođena individualnim potrebama

„Ology“ sto je dostupan sa integriranom multifunkcionalnom pregradom, koja može da se koristi za prostornu podelu, dodatnu rasvetu i kao mesto za odlaganje radne opreme. Takođe, pregrada može da se prilagodi specifičnim potrebama i radnim uslovima svakog korisnika.

Još jedna dostupna mogućnost je i meki rub, koji značajno pomaže da se smanji nezdravi pritisak na podlaktice i osećaj napetosti u ramenima i vratu.

Biologija za dobrobit radnog mesta

Radna površina svakog stola prekrivena je mikrobima, a 80% infekcija može da se prenese upravo dodirom. „Ology“ sto je dostupan sa sopstvenom Bactiblock® prirodnom i visoko delotvornom protumikrobnom zaštitom, uklopljenom u komponente stola.

Ova izdržljiva i dugotrajna zaštita za najčešće dodirivana područja na radnoj površini podržava dobrobit svakog korisnika „Ology“ stola.

Za bolji dan u kancelariji: https://www.delightoffice.rs/kancelarijski-namestaj/kancelarijski-stolovi/

Izvor:https://www.steelcase.com/content/uploads/sites/10/2018/09/16-E0000044_Ology_Brochure_EMEA_EN.pdf

Autor: Steelcase.com