STREAM ID 5724420485 MEASUREMENT ID G-Y5ZYLGD2CF

Kako do 100% efikasnosti i potpunog odsustva smetnji u kancelariji?

Najprodavanije kancelarijske kabine i pokretne govornice na svijetu su one kompanije Framery. Svi detalji naših proizvoda, od upotrebljivosti i akustike do estetike i održivosti, pažljivo se razmatraju i usavršavaju, što doprinosi sreći naših kupaca.

To nijesu samo kancelarijske kabine ili pokretne govornice već sredstvo transformacije kulture radnog okruženja.

Čim Frameryjeve kancelarijske kabine i pokretne govornice stignu u vaš otvoreni radni prostor, cijela kultura radnog mjesta počet će se mijenjati. Ljudi ih vole koristiti za pozive i sastanke, kao i za miran rad. Smanjenjem buke i smetnji, radnici postaju sretniji i produktivniji.

Frameryjevi fleksibilni prostori za sastanke izvrstan su odgovor na potrebe današnjeg vremena jer se kultura sastanaka promijenila.

Uspješne kompanije razumiju sreću…

Brojne vodeće svjetske kompanije koriste Framery kabine i govornice kako bi njihovi zaposleni bili srećniji. Pritom štede vrijeme, prostor i novac. Pogledajte kako to izgleda na djelu.

Charles Klingler, menadžer

(Cloudera)

„Za sada vidim samo prednosti Frameryjevih kabina. Upotrebljavajte ih često pa ćete shvatiti njihovu istinsku vrijednost“.

Riku Pentikäinen, direktor

Globalne strategije za razvoj radnih okruženja

(Microsoft)

„Naši se zaposleni osjećaju manje ometanima i mogu se bolje koncentrisati na posao. Zapravo, planiramo zamijeniti jednu trećinu tradicionalnih soba za telefoniranje Frameryjevim kabinama u našem sjedištu u Seattleu“.

Paula Salomaa, menadžerica

(Nordic Innovation House)

„Frameryjeve kabine su jednostavno sjajne! Jednostavne su za upotrebu i funkcionišu kao što je i  obećano. Dizajn je lijep i skandinavski jednostavan. Zahvaljujući staklenoj konstrukciji, kabine se uklapaju u kancelarijski prostor, a ne izgledaju prenapadno“.

 

Izvor: https://www.frameryacoustics.com/en/products/?utm_source=Officesnapshots&utm_medium=banner&utm_campaign=October_2019&utm_content=design