STREAM ID 5724420485 MEASUREMENT ID G-Y5ZYLGD2CF

Kako je pod jedna od najvećih, najuočljivijih i najučestalije upotrebljavanih površina bilo kojeg prostora, s izborom materijala za podnu oblogu morate biti oprezni i pažljivi.

Iz našeg asortimana podova donosimo Interface podne obloge koje čine savršen način za kreiranje novog izgleda ili osvježavanje zastarjelih prostorija. Širok raspon sastava podnih obloga omogućava izbor fleksibilnih i funkcionalnih opcija koje pristaju estetici svakog životnog stila, uz 15 godina garancije.

Izvor fotografije: Interface.com

 

Mi razumijemo da kreativan dizajn ne bi trebao biti kompromitovan kratkim rokovima za izvođenje projekata. Zato nudimo pažljivo odabrane tepih i LVT podne obloge iz asortimana Interface podova, konkurentnih cijena, već dostupne na zalihi našeg dobavljača – kako bi jednostavno i brzo svoju viziju interijera pretočili u stvarnost. Pogledajte uslove i odredbe Interface programa Quickship.

Tepih podne obloge

Kako bi pregledali sve tepih kolekcije u QuickShip programu brze nabavke, upotrijebite filter u sekciji proizvodi na web stranici našeg partnera Interface. Omogućen je izbor između 200 m2 i 1000 m2 za pregled dostupnosti proizvoda na zalihama koji odgovaraju veličini projekta na kojem radite. Možete kombinovati različite filtere kako bi ubrzali pretragu za potrebe vaše selekcije. Na ovaj način, jednostavno i brzo pronađite podove koji odgovaraju zahtjevima u vidu boja, uzorka i dostupnosti.

Izvor fotografije: Interface.com

 

Ako tepih nije odgovarajuće riješenje za vaš prostor, razmislite o vinil pločama kao o alternativi. Ovakve ploče su dostupne u bezbroj boja i stilova, a vinil je poznat po izdržljivosti i svježem dugoročnom izgledu s vrlo malo brige.

LVT podne obloge

Kako bi pregledali puni raspon QuickShip programa LVT kolekcija podova, upotrijebite filter u sekciji proizvodi na ovoj web lokaciji. Možete kombinovati nekoliko filtera kako bi suzili svoju pretragu. Ovako možete brzo i jednostavno pronaći luksuzne vinilne podove koji će odgovarati zahtjevima vašeg projekta u vidu boja, uzorka i dostupnosti.

Tepih u kombinaciji s LVT podovima

Kompatibilne po visini i veličini, Interface-ove LVT i tepih podne obloge dizajnirane su za besprijekorno spajanje, bez tragova prijelaza. Stvorite prekrasan stil i kombinacije boja koristeći kombinacije podova koji su napravljeni jedno za drugo.

Izvor fotografije: Interface.com

 

Uz brzu dostavu podova, naš Tim za dizajn omogućava dodatnu podršku pri realizaciji vašeg projekta i osigurava najbolju stručnost u dizajnu podova, predstavljajući ideje i koncepte koji daju konstruktivan doprinos svakom projektu.

Uz izradu vizualizacije podova, pružamo vam i vodič za dizajn koji olakšava instalaciju. Dakle, bez obzira na to radite li prenamjenu starog poda, istražujete li nove kolekcije i stvarate potpuno novi koncept poda, naši dizajneri rade s vama kako bi odgovorili na vaš dizajnerski izazov.

 

Za više informacija i naručivanje kontaktirajte naš prodajni tim.