STREAM ID 5724420485 MEASUREMENT ID G-Y5ZYLGD2CF

Nadahnuta japanskom estetikom minimalizma, restauracije i organske ljepote prirodnog svijeta kolekcija nudi razne stilove, od uskih jednobojnih uzoraka do velikih grafičkih tekstura, koji se svi jednostavno kombinuju i čine kontrast sa ukusom

Embodied Beauty™ kolekcija

Embodied Beauty™ kolekcija živi prema svom imenu i pokazuje da su potraga za predivnim dizajnom i održivošću nerazdvojne. Sa tri proizvoda negativna na ugljenik „Cradle to gate“, kao dio Interface-ove misije Climate Take Back™, svi su stilovi predstavljeni u kolekciji ugljenično neutralni kroz njihov puni životni ciklus.

Ikigai, “razlog postojanja”, japanski je koncept povezan sa blagostanjem i srećom kroz povezanost s drugima i s prirodom. Ikigai uči uvažavanju jednostavnosti i prihvaćanju onoga što je neprolazno.

Nadahnuta ovim načelima, Embodied Beauty™ kolekcija fokusirana je na „oživljavanje“ novog života.

Kolekcija obuhvata mirne, prigušene sive, tople i hladne tonove uz prirodne boje za dodatnu dimenziju. Proizvodi Simple Sash, Sashiko Stitch i Vintage Kimono dočaravaju nježnu ljepotu starinskog tekstila i idealni su saputnici linije Zen Stitch sa svojom nepravilnom mrežicom. Geisha Gather je moderna, tkana grafika koja vas poziva da kreirate vlastite zen-slične uzorke. Tokyo Texture i Shishu Stitch bilježe iz prirode organsku teksturu i mekane, suptilne udubljene linije.