STREAM ID 5724420485 MEASUREMENT ID G-Y5ZYLGD2CF

Nezavisno od pristupa u dizajniranju enterijera, pregradni zidovi imaju odgovor na sva pitanja. Ideja o korisnim kvadratima na kraju se odnosi na mogućnost prostorne adaptacije te što većeg preklapanja funkcija unutar jednog prostora. U vremenu gde multifunkcionalnost prostora postaje imperativ, mobilne pregrade savršeno su rešenje za podelu velikih površina na manje nezavisne celine, bilo da se radi o kancelariji, hotelu, školi, kongresnoj dvorani ili kući.

Pomoću mobilnih pregrada, tri manje sobe za sastanak postaju jedna velika dvorana. Kongresnu dvoranu za 150 ljudi lako možete pretvoriti u nekoliko učionica. Osim toliko potrebne multifunkcionalnosti, vlasnik prostora dobija brzu i čistu instalaciju, lep dizajn, a arhitekta slobodu u kreiranju sopstvenog rešenja.

stijene2Najbolja prostorna rešenja su ona gde paneli dolaze u različitim završnim obradama, a njihova veličina i broj modula mogu se prilagoditi individualnim zahtevima projekta. Neophodno je obezbediti i potrebnu zvučnu izolaciju od najmanje 41dB do zahtevnih 53dB. Obzirom da ih nosi plafonski profil, elegancija pregrade postignuta je tako bez bušenja poda i vrlo jednostavnom manipulacijom. Ukoliko pak nisu u upotrebi, moduli se slažu u zasebnom ormariću čime se ostvaruje čist dizajn i bolja iskorišćenost prostora. Pored toga, u atraktivnoj kombinaciji sa staklom, postiže se dodatna transparentna estetika i vizuelni komfor.

“Konstrukcijom stvarati dodatnu estetsku komponentu.“, nešto je što je pre 100 godina bila teorija najhrabrijih . Danas postaje naša svakodnevnica , kaže Mladen Mladenović iz Delight Office solution.

Ova rešenja na tržište donosi DEKO , evropski lider u proizvodnji pregradnih zidova , čiji je ovlašćeni zastupnik kompanija Delight.

Više informacija na www.delightoffice.com/me