STREAM ID 5724420485 MEASUREMENT ID G-Y5ZYLGD2CF

Na svakom radnom mjestu krajnji je cilj zdravlje i dobrobit radnika. Radna okolina u kojoj vlada svijest o zdravlju štiti najznačajnija ulaganja kompanije i osigurava najveću moguću produktivnost, korisnost i inovativnost.

Visinski podesiv radni stol Ology podržava fiziologiju i biologiju zaposlenog i podstiče svijest o zdravijem radnom okruženju.

Radnici su sve mobilniji, dijele stolove, neprestano sarađuju i izloženi su milionima bakterija na radnim kancelarijskim površinama. Mikrobi naseljavaju radnu površinu, a 80% infekcija može se prenijeti dodirom. Ology je dostupan s vlastitom Bactiblock® prirodnom i visoko efikasnom antibakterijskom zaštitom oblikovanom u komponente stola. Ujedno, meki rubovi podloge znatno smanjuju nezdravi pritisak na podlaktice ruku i redukuju umor u vratu i ramenima.
Ova izdrživa i dugotrajna zaštita za najčešće dodirivana područja radne površine podržava dobrobit svakog korisnika Ology stola, posebno kod organizacija s politikom mobilnog korištenja radnih mjesta.

radno okruzenje

Steelcase je razvio mobilnu aplikaciju Rise, čime je radnicima pojednostavljena kontrola nad dobrobiti na radnom mjestu. Kada korisnici povežu svoju aplikaciju Rise s bilo kojim kompatibilnim stolom, spremljene postavke automatski se primjenjuju, štedeći pritom vrijeme i pažnju korisnika, bez obzira u kojoj poslovnoj zgradi ili kampusu rade.

Uz praćenje tjelesnog položaja i aktivnosti, moguće je postaviti podsjetnike za promjenu tjelesnog položaja tiokom dana. Time se podsitče zdravije, srećnije i produktivnije radno okruženje.

Izvor: https://www.steelcase.com/eu-en/products/desks/ology/