STREAM ID 5724420485 MEASUREMENT ID G-Y5ZYLGD2CF

Interface je globalni lider u dizajnu i proizvodnji modularnih podnih obloga. Proizvodi kompanije Interface kombinuju ljepotu i inovaciju s funkcionalnošću i odgovornosti prema prirodi.

Ponuda podnih obloga kompanije Interface nastoji da pomogne u borbi protiv klimatskih promena postizanjem ugljične neutralnosti kroz svoju liniju proizvoda, uz zadržavanje što većeg dizajnerskog kvaliteta.

Interface

“Interface dizajnira uzimajući u obzir klimu”, navodi se u saopštenju kompanije. “Prvi smo globalni proizvođač podnih obloga koji tvrdi da su svi naši proizvodi – uključujući tekstilne podne obloge i luksuzne vinilne podne obloge (LVT) – ugljično neutralni tokom celog životnog ciklusa proizvoda.”

kompanija radi već više od 20 godina kako bi poboljšala svoje ekološke uticaje i smanjila emisiju ugljen dioksida, pa svojom inicijativom budi svest klijenata sa svrhom minimiziranja njihovog ugljičnog otiska upotrebom upravo proizvoda iz njihove ponude.

Deo toga uključuje ulaganje u kredite za ugljik – plaćanje drugim kompanijma ili inicijativama za finansiranje projekata za smanjenje ugljika. One se kreću od zasađivanja drveća do izgradnje bioplinskih postrojenja.

Ugljično neutralni podovi

Bez dodatnih troškova za kupca, Interface je uspeo nadoknaditi ugljik koji se koristi za celi proizvodni proces i životni ciklus proizvoda nakon proizvodnje – na temelju svojih proračuna.

Aktivnim delovanjem protiv klimatskih promena, Interface se takođe usredsređuje na održavanje i poboljšanje standarda izgleda i funkcionalnosti svojih proizvoda. Asortiman brenda je zamišljen tako da dizajneri mogu lako ugraditi podove u svoje projekte, a da se istovremeno osećju etički ispravno zbog svojih izbora.

Nadamo se da će novi Interface Carbon Neutral Floors program podstaći i vas da preduzmete mere i pomognete u smanjenju vlastitog ugljičnog otiska, vašeg projekta ili kompanije, zato je Delight tu za vas, da vam pruži sve dodatne informacije o inicijativi i ponudi Interface modularnih podnih obloga.

Ovaj je pristup deo šireg cilja kompanije Interface u ostvarivanju ciljeva održivosti, i ovim putem Delight poziva sve vas da upotrebom Interface proizvoda pokrenete svoju Climate Take Back misiju.

Delight Office Solution