STREAM ID 5724420485 MEASUREMENT ID G-Y5ZYLGD2CF

Fleksibilni raspored

U današnjoj užurbanoj atmosferi sa konstantnim promenama u tehnologiji, dobro dizajnirana kancelarija bi trebalo da se menja bez napora, prema trenutnim zadacima zaposlenih. Razvijanje površina koje se mogu lako adaptirati prema promenljivim zahtevima je suštinske element dizajna u 2017. Pametan odabir kancelarijskog nameštaja i dizajn sa uvidom u fleksibilnost će omogućiti da vaša kancelarija efikasno odleprša u budućnost.

Dizajn otporan na budućnost

Dizajniranje fleksibilnih rasporeda zahteva nameštaj koji će se prilagoditi novim i promenljivim zahtevima. Modularna i mekana sedišta, modularni stolovi, konferencijske sale i akustični elementi – primeri su pametnog kancelarijskog nameštaja da podrži dobro dizajnirano, visoko funckionalno radno mesto.

Napajanje strujom i protok podataka su još jedna veoma važna stavka pri obezbeđivanju trajnosti vaše kancelarije. Mekane žice su jednostavan instalacioni metod za struju i informacije, koje štede vreme, povećavaju bezbednost i dozvoljavaju prepovezivanje žica, da bi ste se mogli lako prilagoditi budućim promenama. Utičnice i prekidači za višekratnu upotrebu, i jednostavne konekcije dozvoljavaju proširenje i rekonfiguraciju pri minimalnom trošku.

Integrisana tehnologija

Radna mesta koja se integrišu sa tehnologijom su logičan trend koji je u usponu. Možemo očekivati da vidimo kako bežično punjenje uređaja postaje sveprisutno.

Kancelarijski nameštaj će se izrađivati sa ugrađenim utičnicama, a multimedijalne mogućnosti će biti viđene u dobro dizajniranim, fleksibilnim radnim okruženjima.

Dizajn za produktivnu dobrobit

Produktivna dobrobit je aspekt radnog mesta koji je od skora prihvaćen od strane arhitekata i dizajnera. Sa zdravljem i dobrobiti zaposlenih koje su centralni prilikom dizajna, vidimo pozitivan efekat na zdravlje, sreću i produktivnost na radnom mestu. Sa ovim vidimo manju promenljivost radne snage i smanjene ukupne troškove na zaposlene. Stvari poput prostora za kolaboraciju i privatnost, komfor, protok vazduha, osvetljenje, biljke u enterijeru, propratne opcije koje promovišu zdrav život – poput kasnijeg početka radnog dana, ili članarine u teretani; sve podiži produktivnu dobrobit vašeg osoblja.

Spoljašnost iznutra

Dovesti spoljašnost unutar kancelarije je trend dizajna koji će ostati aktuelan još dugo, a koji se podudara sa produktivnom dobrobiti. Kako kancelarijski radnici provode oko osam sati na dan unutar radnog mesta, lako se primete dobrobiti unošenja više prirodnih elemenata na radno mesto.

Rezime: U 2017. videćemo promenljive radne sredine sa opcijama za različite radne stilove i zadatke, kao i opcije za odmor i relaksaciju. Sa prirodnim elementima i raznovrsnim teksturama, kada se sofisticirano primene, radna mesta u 2017. će biti prelepa.