STREAM ID 5724420485 MEASUREMENT ID G-Y5ZYLGD2CF

Budući da organizacije nastoje da usklade prilagođavanje prostora sa dobrobiti zaposlenih, integracija radnih stolova podesive visine biće sve češća. Stolovi podesive visine Ology ™ rađeni su u skladu sa fiziologijom i biologijom radnika i prikladni su za svako radno okruženje u kom se vodi računa o zdravlju – bez obzira na veličinu i izgled.

Optimizujte prostor za dobrobit zaposlenih

Poboljšajte fiziologiju rada

Sa svojim praktičnim i jednostavnim kontrolama, radni sto Ology olakšava promjenu visine i položaja tijela na radnom mjestu, podstičući položaj koji  je povoljan za zdravlje.

Ergonomija prilagođena individualnim potrebama

Ovaj sto je dostupan sa integrisanom šinom na koju se može umetnuti prostorna pregrada, rasvjeta, izvor napajanja ili radna oprema – koji se mogu prilagoditi specifičnim potrebama i radnim uslovima korisnika.

Dodatni opcionalni profil sa mekim rubom pomaže da se nezdravi pritisak na podlaktice i osjećaj napetosti u ramenima i vratu značajno smanje.

Biologija u svrhu dobrobiti na radnom mjestu

U skladu sa rezultatima naših istraživanja, sto Ology dizajniran je sa posebnom pažnjom na najčešće dodirivane površine – na njih se može opcionalno staviti antimikrobna zaštita koja sprječava rast 99 odsto mikroorganizama. Ova opcija je dostupna u sklopu Simple Touch opcije kontrole i na profilu mekog ruba.

Sto Ology sa Active Touch opcijom kontrole

Saznajte kako da prilagodite podesivu radnu površinu vašeg Ology stola pomoću Active Touch opcije kontrole i uparite se sa mobilnom aplikacijom Rise. Dizajnirana da vas podsjeti na promjenu položaja pomoću opcije Active Motion, ova aplikacija vam omogućava kreiranje profila sa unaprijed postavljenim visinama stola i željenim intervalima sjedenja i stajanja. Kontroler se besprijekorno spaja sa mobilnom aplikacijom Rise preko bluetooth-a, tako da možete ponijeti svoje podatke sa sobom i pratiti nivo aktivnosti tokom dužeg vremenskog intervala.

Preuzmite kontrolu nad dobrobiti na radnom mjestu

Svaki aspekt radnog stola Ology dizajniran je za unaprjeđenje pokreta i dobrobiti korisnika, uključujući dvije opcije kontrole – Simple Touch i Active Touch.

Simple Touch kontrola omogućuje korisnicima da bez napora pomijeraju sto gore ili dole – bez skretanja pogleda sa poslovnog zadatka, dok Active Touch laganim pokretima podsjeća radnike da mijenjaju položaje tijela.

Active Touch se uparuje sa aplikacijom Rise, koja korisnicima omogućava stvaranje profila sa unaprijed postavljenim visinama i ciljevima, kao i praćenje nivoa aktivnosti tokom dužeg vremenskog perioda.

Izvor: https://www.steelcase.com/products/benching/ology-bench/#features_antimicrobial-protection

Autor: Steelcase.com