STREAM ID 5724420485 MEASUREMENT ID G-Y5ZYLGD2CF

Opis proizvoda

Upoznajte Framery One, prvu na svijetu ujedno povezanu i zvučno izolovanu kabinu. Framery One nije samo moderan i izuzetno pametan, on uključuje najnoviju tehnologiju, vodeće standarde zvučne izolacije i akustiku bez odjeka. Možete se veseliti visoko prilagodljivom radnom prostoru u kojem vas neće ometati vanjska buka ili smetnje i možete uživati ​​u najboljem dizajnu u klasi dok se fokusirate na sljedeći projekt.

Jednom kad zakoračite unutra, ne morate se brinuti hoće li se načuti privatni razgovori, ili buka koja uznemiruje kolege, zahvaljujući impresivnoj zvučnoj izolaciji kabine. Integrišite je sa svojim kalendarskim sistemom za lakšu rezervaciju ili, ako je kabina slobodna, jednostavno uđite i ona će automatski biti rezervisana. U međuvremenu, svijetlo napolju signalizira zauzetost i ljudima daje do znanja može li se kabina koristiti ili ne.

Kontrole Framery One-a od vas su udaljene za samo jedan potez. Možete upravljati kabinom kroz ekran visoke rezolucije, osjetljiv na dodir. Iza kulisa, naš digitalni sistem upravljanja, Framery Connect održava Framery One u savršenom stanju i upozorava vas na sve potencijalne probleme. Prikazuje podatke o korištenju, šalje automatska obavještenja o održavanju, daje direktan pristup Framery servisu za održavanje ‘brzinom svjetlosti’ i pruža garanciju za cijelu pretplatu.

Framery One se prilagođava vama. Sjedište i sto lako je prilagoditi – ili ako najbolje radite na nogama, odlučite se za kabinu bez sjedišta. Vazduh visokog kvaliteta održat će vam osjećaj svježine i koncentracije zahvaljujući impresivnoj ventilaciji kabine. Framery One dolazi u mnogo boja, tako da ga možete prilagoditi iznutra i spolja, kako bi odgovarao stilu vaše kompanije. 

Vaša je sigurnost od najveće važnosti, zbog čega kao osnovni materijal koristimo čelik, osiguravajući vatrootpornost konstrukcije. Održivost je također ključna. Zapravo se 95% korištenog materijala izuzetno izdržljive kabine može reciklirati.

Kategorija: Framery kabine

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije kancelarijske
trendove i rješenja

Newsletter