STREAM ID 5724420485 MEASUREMENT ID G-Y5ZYLGD2CF

Opis proizvoda

Postoji toliko različitih tipova tela u kancelariji, ne trebaju li vaše stolice biti prilagođene da odgovaraju svakom? Task Stolica, Serije 1, Steelcase, omogućava upravo to i još više, pružajući poslovnim prostorijama svuda, mnogo više udobnosti i stila nego što ste navikli od običnih stolica u poslovnim prostorijama.

Sedite na svoj način. Live Back Tehnologija ugrađena u Task Stolicu, Serije 1, može se podesiti da odgovara svakom korisniku; jednostavno podesite podršku više ili niže, po potrebi, kako dan napreduje i prema različitim tipovi ljudi dolaze i odlaze. Prilagodljivo podupiranje kao i 4D prilagodljivi rukohvati omogućavaju korisnicima da podešavaju iste, sve dok ih ne nameste u odgovarajući položaj, dok podesiva dubina sedišta pruža adekvatnu cirkulaciju dok sedite, i time rešava problem utrnulih nogu i stopala. Nekoliko lakih podešavanja idu daleko u postavljanju stolice koja daje potporu Vama i Vašim kolegama.

Sa velikim izborom opcija, bićete u mogućnosti da personalizujete svoju kancelarijsku stolicu prema Vašim preferencijama. Izaberite tapacirung u bojama svoje kompanije , ili dodajte vešalicu za taj viši nivo funkcionalnosti koja se retko vidi u kancelarijskim stolicama. Savršena za Vas ili za celu Vašu kancelariju, Task Stolica, Serije 1 čini da se Vi i Vaše kolege osećate udobno i fokusirano na posao.

KARAKTERISTIKE :

  • Lagani, tanki profil odgovara različitim kancelarijskim postavkama
  • Intuitivna lumbalna podrška sa ugrađenom LiveBack Tehnologijom
  • Podesiva dubina sedišta i uspravan naslon
  • Prilagodljivo podupiranje i 4D prilagodljivi rukohvati
  • Ekološki prihvatiljiv

Kategorija: Kancelarijske stolice