STREAM ID 5724420485 MEASUREMENT ID G-Y5ZYLGD2CF

Opis proizvoda

Think stolica intuitivno reaguje na kretanje tela tako da pruža udobnost. Potpuno redizajnirana i rekonstruisana, Think je pametna, jednostavna i održiva.

U 2004. godini, o Think stolici su brzo počeli da pričaju kao o revolucionarnoj inovaciji, i postala je svetski najbolje prodavani proizvod. Kao prvi Cradle to Cradle sertifikovan proizvod na planeti, stvorila je viši standard održivosti širom industrije.

PAMETNA

Think stolica oseća šta je vašem telu potrebno. Integrisani LiveBack sistem u skladu je sa vašim telom i kreće sa vama dok menjate položaje. Ona ima unapređeno sedište sa podešavanjem težine, tako da u njoj svakome može  biti udobno, I to veoma brzo.

 JEDNOSTAVNA

Think je jednostavna za korišćenje. Inteligentan dizajn omogućava korisniku da personalizuje svoju udobnost kroz nekoliko ručnih podešavanja.

 ODRŽIVA

Think smanjuje svoj doživotni uticaj na ljudsko zdravlje i životnu sredinu. Novi, redizajnirani Think ima manje delove radi lakše reciklaže i bržeg rasklapanja. Steelcase vam može pomoći da ponovno koristite ili reciklirate stolicu na kraju njenog radnog veka.

Bazirali smo ovaj redizajn na svetskim trendovima i ozbiljnim istraživanjem potreba korisnika

Danas, radnici su mobilniji. Oni ne provode svoj radni dan samo za svojim stolom, već na različitim mestima.

U međuvremenu, mi smo naučili više o novim materijalima, novim tehnologijama i novim mogućnostima poslovanja. Stekli smo dodatnih 8 godina iskustva kao dizajneri i inženjeri.

Sa ovim znanjem, sa uzbuđenjem vam predstavljamo redizajn jedne od naših najprodavanijih stolica, Think.

Kategorija: Kancelarijske stolice