STREAM ID 5724420485 MEASUREMENT ID G-Y5ZYLGD2CF

Opis proizvoda

Ottima Portico sto i klupa vraćaju radnu stanicu osnovama, nudeći jednostavno i elegantno rješenje koje je istovremeno najbolje u klasi i najbolje po cijeni.

Povratak na osnove

Direktnu definiciju linije i čisti dizajnerski detalji dizajna čine Ottima Portico savršenim dodatkom bilo kojoj kućnoj kancelariji ili radnom mjestu. Uz vodeću garanciju u industriji, klijenti mogu biti mirni da sa vremenom Ottima Portico donosi dobre performanse i kvalitet.

Dizajn

Četvrtasta noga na Ottima Portico nudi klasičnu estetiku dizajna koja se dobro uklapa sa ostalim stambenim ili poslovnim namještajem. Niz izraženih boja omogućava vam personalizovanje boje stola ili klupe bilo kojem prostoru. Ottima Portico lako je sastaviti i reorganizovati, što ga čini pametnim izborom za pojedince i organizacije kako se potrebe sa vremenom mijenjaju.

Prilagođavanje visine

Ottima Portico dostupan je na standardnoj visini od 735 mm, ali jednostavno adaptirajući zavrtanj omogućava podešavanje visine od 80 mm, čime visina stola ili klupe iznosi 815 mm.

Privatnost

Opcionalna privatnost sa posebnim pregradama za klupu ili jednostavnim PET ili čeličnim panelima na stolu. C-spojnica povezuje zaslone Divisio ili Partito, iz Steelcaseovog portfelja i Ottima Portico čine stolom za jednostavnu postavu.

 

Dimenzije

Širina: 1200 mm, 1400 mm, 1600 mm, 1800 mm

Dubina klupe: 1217mm, 1417mm, 1617mm

Dubina stola: 600mm, 800mm

Oblik površine stola: Pravougli

Kategorija: Kancelarijski stolovi