STREAM ID 5724420485 MEASUREMENT ID G-Y5ZYLGD2CF

Opis proizvoda

Asortiman radnih stolica Antagonista je dizajniran da zadovolji potrebe luksuza i prefinjenosti korisnika. Baza sjedišta, veoma izdašnih dimenzija (maksimalna visina 123 cm – dubina 64 cm i korisna površina sjedišta 46 cm) je dopunjena sa dvije manje verzije, jednom sa srednjim naslonom (112 cm) pogodnom za direktorske kancelarije i jednom sa niskim naslonom (99 cm) koji se obično koriste u salama za sastanke. Asortiman takođe sadrži verziju stolice sa konzolnom bazom sa niskim naslonom, koja se prvenstveno koristi oko stolova za sastanke, ali i kao stolica za posjetioce.

Antagonista kolekcija nudi i opciju inspirisanu vintage dizajnom, gdje su nasloni za ruke, baze i konzolni okvir dostupni u završnoj obradi od svijetlog oraha i ružinog drveta.

Ove direktorske stolice su sastavljene od monostrukture šperploče sa mekom poliuretanskom pjenom, opremljene mehanizmom za nagib koji se može zaključati u četiri položaja. Okretne stolice sa niskim naslonom mogu da prime mehanizam za vraćanje sa fiksnom tačkom. U hromiranoj verziji, nasloni za ruke su udobno tapacirani, dok se preostali metalni detalji kao što su baze i konzolni okviri mogu isporučiti u hromiranoj i crnoj boji. Ključna karakteristika ovog proizvoda je presvlaka od prave kože, ali i, alternativno, visokokvalitetna Emmegi eko koža.

Sve u svemu, Antagonista je proizvod koji nudi značajnu udobnost i luksuz u retro stilu.

Kategorija: Executive stolice