Opis proizvoda

Svestranost je koncept koji stoji iza Key’s inspiracije.

Key je stolica koja se lako može prilagoditi prostoriji, bilo da je to radni prostor ili prostor neke druge namjene. Širok spektar završnih obrada i struktura može se koristiti u kombinovanim riešenjima ili pojedinačno.

Key se može prilagoditi do najsitnijih detalja: od osnove, preko naslona za ruke, do naslona za leđa. Konačni rezultat je personalizovano sjedište dizajnirano da odgovara korisnikovim fizičkim potrebama.

Udobnost i elegancija kombinovani su u monostrukturi tapaciranoj hladno livenom poliuretanskom pjenom, koja se može prekriti širokim spektrom tkanina, kože i eko kože. Horizontalni šavovi se ponavljaju paralelno sa profilom strukture, dajući joj sofisticiran i moderan izgled.

Tri različite visine naslona omogućavaju Key’s-u da sa ukusom opremi prefinjeno i reprezentativno radno okruženje, direktorske i menadžerske kancelarije, ali i neformalnije prostore kao što su sale za čekanje ili sastanke.

Nasloni za ruke mogu biti potpuno tapacirani ili mogu biti napravljeni od aluminijuma sa presvlakom koja odgovara boji sjedišta. Za verziju sa niskim leđima postoji treći tip naslona za ruke od čelične šipke.

Key zadovoljava potrebu radne sredine koja iziskuje sjedenje na najbolji mogući način koristeći mehaniku i podešavanja koja vam omogućavaju da konfigurišete sjedište u skladu sa potrebama vašeg radnog okruženja.

Može se podešavati od sistema naginjanja, koji se može zaključati u četiri pozicije, opremljen bočno postavljenom kontrolom za podešavanje zatezanja naslona i sistema za otpuštanje/zaključavanje naslona, do harmoničkog mehanizma naginjanja koji omogućava lagano naginjanje konstrukcije, do sjedišta gas lifta, do sistema za automatsko vraćanje sjedišta u prednji položaj.
Baza od poliranog aluminijuma dostupna je u dvije različite opcije: osnova sa 5 krakova na gumenim točkovima ili osnova sa 4 kraka na nogama.

Kategorija: Executive stolice

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije kancelarijske
trendove i rješenja

Newsletter