STREAM ID 5724420485 MEASUREMENT ID G-Y5ZYLGD2CF

Opis proizvoda

Kod direktorskog stola Dr se dragocjeni materijali i prefinjen dizajn kombinuju da bi stvorili bezvremenski ikonski stil. Vazdušna, suštinska i dinamična drvena konstrukcija, inspirisana “molinijanskim” stilom, drži staklenu ili drvenu ploču u magičnoj ravnoteži suprotstavljenih sila.

Zadivljujući dizajnu stvara igru savršenog estetskog balansa sa radnom površinom, poboljšavajući materijalnost punog drveta i površine, dobijene od gornjeg dijela furniran od prirodnog orahovog drveta i oivičenog čvrstim orahovim profilom sa zaobljenim ivicama.

Linija i dimenzije radnog stola (Š. 210 cm D. 100 cm) unose stil i ljepotu u dom, čineći ga savršenim.

Percepcija svjetlosti kristala je u suprotnosti sa strukturom posebne vrste drveta (kotibé) mahagonij, predloženom u bijelom ili antracit laku. Kristalne ploče su predložene u tri varijante: ekstra prozirno staklo i bijelo lakirano, obje debljine 15 mm, i dimljeno staklo, napravljeno od 88,1 (8+8 mm) lameliranog stakla.

Poput skulpture, svaki dio kompozicije stola sa uslužnim ormanima je zamišljen i dizajniran kao pun i prazan prostor. Servisni orman dolazi u dvije veličine (Š. 187 cm i Š. 220 cm) i naizmjenično ima otvorene pregrade sa zatvorenim prostorima za odlaganje sa fiokama.

Svi elementi koji čine strukturu servisnog ormana spajaju se pod uglom od 45°. Čini se da gornji dio ormarića lebdi u vazduhu. Napravljen je sa gornjim dijelom debljine 40 mm, iznutra brušenim, na koji je postavljena ploča od kaljenog stakla. Ormarić je podržan ručno rafiniranim nožicama od masivnog oraha ili mahagonija za lakiranu verziju, integrisanim sa čeličnim nivelama za podešavanje podnog namještaja.

Balans između inovativnosti i kvaliteta, udobnosti i reprezentativnosti: ovo su glavne karakteristike Dr kolekcije. Kombinacija zanatstva, dizajna i tehnologije rezultira stvaranjem proizvoda sa nepogrešivim identitetom i karakterom.

Kategorija: Executive stolovi