STREAM ID 5724420485 MEASUREMENT ID G-Y5ZYLGD2CF

Opis proizvoda

Geometrijski moderan dizajn je karakteristika Business Class kolekcije stolica, koje imaju opseg sjedišta sa lumbalnom strukturom i širokim i udobnim sjedištem koje je dizajnirao studio Favaretto & Partners.

Kolekcija uključuje direktorsku stolicu, sa visokim i srednjim naslonom, stolicu za sastanke i malu stolicu za čekanje, koje sve dijele isti bočni dizajn: blago zakrivljeni trapezni oblik koji je dostupan u različitim veličinama u zavisnosti od modela.

Kod ovog modela stolice, naslon se razvija u visinu i proteže se u dva dinamična „uha“ koja deluju kao bočni nasloni za glavu kako bi se osigurala maksimalna udobnost. Podloga sjedišta i naslona je od pjene, a presvlake su dostupne u tkanini i koži, u raznim bojama. Podstavljeni nasloni za ruke, ugrađeni u naslon, pružaju meku podršku tokom radnog vremena.

Business Class se prirodno uklapa u kancelarijsko okruženje zahvaljujući dostupnosti tri visine naslona koji komuniciraju sa različitim bazama i mehaničkim sistemima.

Osnovna verzija sa 5 kraka, od poliranog aluminijuma i na točkićima, opremljena je gas liftom i može biti opremljena sinhronizovanim mehanizmom sjedišta/naslona koji se može zaključati u 5 položaja, sa bočnim podešavanjem otpora naslona u odnosu na težinu korisnika i sistem za otpuštanje.

Sjedište sa niskim naslonom je takođe dostupno u verziji samo za okretanje sa stopalima, na bazi sa 4 kraka od konusne okrugle čelične cijevi, ili sa mehanizmom za automatsko vraćanje i bazom od 5 kraka od aluminijuma.

Kategorija: Kolaborativne stolice