STREAM ID 5724420485 MEASUREMENT ID G-Y5ZYLGD2CF

Opis proizvoda

Direkorska oblast je uvijek bila mjesto zaduženo za izražavanje misije i svrhe koje pokreću kompaniju. EM 204 je kolekcija stolica dizajnirana za one koji žele da se predstave sa stilom i elegancijom izrade koji kombinuje dragocjene materijale, dizajn, udobnost i pažnju na detalje.

EM 204 je reprezentativna stolica koja je dostupna u dvije verzije, kao direktorska stolica i kao stolica za sastanke sa visokim, srednjim ili niskim naslonom, na točkovima ili konzolnom okviru.

Krivudavi jednostruki okvir se sastoji od hladno oblikovanog aluminijumskog jezgra, tapaciranog tkaninom ili kožom, koji može da se oslanja na nosač od livenog aluminijuma za povezivanje okretne osnove. Kao alternativa, postoji oscilacioni mehanizam, odnosno tehnološki sinhronizovani oscilacioni mehanizam, samokalibrirajući, sa četiri pozicije u kompletu sa uglačanim kućištem. Oba mehanizma su opremljena sistemom za zaključavanje/otključavanje. Nasloni za ruke od livenog aluminijuma, koji su urađeni kao i ostali metalni djelovi ili tapacirani, čine sastavni dio usklađene konstrukcije ove stolice.

Osnova, od poliranog aluminijuma, hromirana ili ofarbana crnim epoksidnim prahom, upotpunjena je nožicama ili samozaključavajućim gumenim točkovima sa dvostrukim gazećim slojem i bočnim poklopcem u istoj boji kao i konstrukcija. Za verziju sa niskim naslonom postoji elegantan konzolni okvir od ovalnog cjevastog čelika.

Kategorija: Kolaborativne stolice