STREAM ID 5724420485 MEASUREMENT ID G-Y5ZYLGD2CF

Opis proizvoda

Ambiciozna direktorska kancelarijska stolica dizajnirana za kupca koji preferira meke i udobne oblike. Fokus je na pažnji na detaljima kao i ciljanom izboru materijala.

Sa svojim bezvremenskim stilom Pulchra je direktorska stolica koja se lako može uklopiti u klasičnu kancelariju, ali i u savremeno okruženje.

Opremljena sa niskim naslonom i konzolnim okvirom, Pulchra se može koristiti ne samo za direktorske kancelarije, već i za sale za sastanke, povećavajući eleganciju i prestiž svakog okruženja.

Široko tijelo u tri različite visine, oblikovano prema držanju korisnika, sa unutrašnjom strukturom od bukove šperploče i mekom poliuretanskom podstavom. Udoban jastuk prati zakrivljen profil okvira, poboljšavajući udobnost sjedišta koje mora da zadovolji stvarne potrebe onih koji ga svakodnevno koriste.

Visokokvalitetne presvlake, naglašene pažnjom u tapiseriji i preciznošću šavova, naglašavaju prijatne oblike fotelje.

Zakrivljeni oblici za naslone za ruke dostupni u aluminijumskoj verziji, sa naslonima za ruke obloženim istom bojom kao i sjedište ili presovanom i savijenom bukovom šperpločom, sa završnom obradom od svijetlog oraha ili ružinog drveta.

Udobnost stolice je takođe pružena izborom mehanizama i podešavanja. Oscilujući mehanizam omogućava promjenu nagiba rama i podešavanje otpora naslona prema težini korisnika, što omogućava da se stolica lako prilagođava pokretima tijela.

Gas lift sjedišta i sistem automatskog vraćanja u prednji položaj su dodatna podešavanja koja garantuju potpuno prilagođavanje sjedišta.

Širok asortiman Pulchra stolica je definisan raznovrsnošću završnih obrada i baza. Standardna verzija stolice je dostupna sa aluminijumskom bazom sa 5 zvjezdica na točkićima ili nogama, ili sa konzolnim ramom od hromiranog ili crno obojenog cjevastog čelika. Drvena verzija je obogaćena toplim tonovima drveta, pokrivajući noseću konstrukciju okretne osnove sa zaštitnim profilom od punog drveta farbanog svijetlog oraha ili ružinog drveta, završnim obradama koje se ponavljaju u konzolnom okviru od bukove šperploče.

Kategorija: Kolaborativne stolice