STREAM ID 5724420485 MEASUREMENT ID G-Y5ZYLGD2CF

Opis proizvoda

PROIZVOD NIJE DOSTUPAN

Business Lounge je dizajnerska fotelja, posebno pogodna za čekaonice, hotele i salone, koja nudi trenutke velikog komfora sa dodatnim dodirom elegancije.

Fotelja je okretna i pogodna za podsticanje udobnih trenutaka opuštanja, diskusije i neformalnog dijaloga, stvarajući mješavinu zajedničkih i individualnih iskustava. Konceptualna linija konfiguriše Business Lounge kao klasičnu i bezvremensku fotelju u kojoj su naslon i nasloni za ruke postavljeni od fleksibilnog, hladno pjenastog poliuretana, sa cjevastim čeličnim umetkom kako bi se obezbijedio kvalitet koji će ostati nepromijenjen tokom vremena.

Detalji Business Lounge-a pozivaju korisnika da zauzme ispravan i opušten položaj i da se stalno fokusira na dobrobit korisnika. Zakrivljeni oblik naslona za ruke je dizajniran da omogući rukama da se odmaraju u prirodnom položaju, dok bočni otvori za ruke naglašavaju osjećaj slobode izbjegavajući osjećaj stisnutosti. U slučaju dužeg boravka, uklonjivi jastuk za bubrežnu podršku je dodatni fokus na psihološko blagostanje i fizičko opuštanje.

Kategorija: Lounge namještaj