STREAM ID 5724420485 MEASUREMENT ID G-Y5ZYLGD2CF

Opis proizvoda

Madia uljepšava sva direktorska okruženja i sale za sastanke u kojima je smještena i istovremeno nudi sav potreban prostor za arhiviranje i čuvanje dokumenata.
Jedinice za skladištenje Madia su dostupne u dvije dužine, 100 i 120 cm i u dvije visine, 65 i 125 cm. Jedinice visine 125 cm opremljene su strukturnom policom debljine 28 mm kako bi se osigurala veća nosivost.

Svi ormarići su opremljeni podesivim nogama za savršeno nivelisanje na podu.

Konstrukcija je napravljena od melamina i upotpunjena je vratima i vrhovima dostupnim u različitim završnim obradama: melamin, sjajno i mat drvo.

Takođe je moguće imati vrata od graviranog stakla spolja i farbanog stakla iznutra, debljine 6 mm, opremljena push-pull mehanizmom za otvaranje. Kombinacija staklenih vrata sa melaminskim i drvenim vratima stvara savršen kontrast u debljini i materijalima.

Mogućnost postavljanja unutrašnjih polica debljine 4 mm od prozirnog stakla 4 mm ili melamina debljine 18 mm od 18 mm prozirnog stakla, omogućava podjelu prostora na 2, 3 i 4 pregrade prema modelu.

Sva vrata melaminska, lakirana i drvena vrata su dostupna sa push-pull otvaranjem, dok verzija dužine 60 cm može biti opremljena i bravom i ručkom. Sva vrata su opremljena šarkama koje omogućavaju otvaranje od 110°.

Madia predstavlja traženu alternativu tradicionalnim skladišnim jedinicama i dostupne završne obrade omogućavaju da se koristi u operativnim, menadžerskim i kućnim okruženjima. Omogućava podjelu prostora na 2, 3 i 4 pregrade prema modelu.

Kategorija: Ormari i ladičari