STREAM ID 5724420485 MEASUREMENT ID G-Y5ZYLGD2CF

Opis proizvoda

Kancelarijski orman je napravljen od melamina i kombinovan je sa vratima i frontovima koji se nude u širokom izboru završnih obrada uključujući melamin, lakirane i drvene, što ih čini raznovrsnim i sposobnim za prilagođavanje radnih prostora.

Ormari se nude u dve dubine 360 i 460 mm, razvijaju se u nekoliko širina (45 – 50 – 90 – 100 cm) i do 5 visina (79,5 – 118 -156 – 195 – 233 cm).

Bočne strane imaju duplo bušenje od 32 mm za lako pozicioniranje unutrašnjih polica, vrata i okvira za arhiviranje. Kolekcija Passepartout takođe nudi izbor dvije vrste polica: melamin debljine 25 mm ili metal debljine 25 mm.

Sva vrata, uključujući i staklena, opremljena su bravom i čeličnim šarkama sa otvaranjem od 110°. Nudi različite dodatke kao što su: šarke sa otvaranjem od 165°, uređaji za meko zatvaranje, veliki izbor ručki, frižider, vješalica i drugo.

Staklena vrata su dostupna sa poliranom ivicom u providnoj, graviranoj i dimljenoj završnoj obradi ili uokvirena aluminijumskom ručkom koja je već umetnuta na ram.
Konfiguracije takođe uključuju ormane sa fiokama za arhiviranje visećih fascikli i na zahtjev metalno dno koje se može zakačiti za sam okvir.

Ormari upotpunjuju opsežnu porodicu Pasepartout. Ova vrsta ormana je namijenjena za smještaj dokumenata ili ličnih stvari na radnom mjestu.

Posebno pogodni za radna okruženja, biblioteke i radne prostore, ormarići imaju fiksnu širinu od 45 cm i nude se sa 3 pregrade za ukupnu visinu od 147 cm ili sa 4 pregrade za ukupnu visinu od 195 cm. Pregrade se zatvaraju krilnim vratima i mogu biti opremljene prorezom koji omogućava ubacivanje dokumenata. Moduli se mogu postaviti jedan pored drugog i završiti završnim vrhovima i stranicama koje uključuju različite elemente što ih čini jednim sistemom.

Možete birati između tri opcije zatvaranja: zaključavanje ključem, brava sa kombinacijom ili sa karticom koja omogućava otvaranje jednostavnim prolazom bedža.
Kao i kod cijele Passepartout kolekcije, vrata ormarića su takođe dostupna u različitim završnim obradama i moguće je prilagoditi i primijeniti ABS plastični broj spolja, što omogućava trenutno prepoznavanje.

Kategorija: Ormari i ladičari