STREAM ID 5724420485 MEASUREMENT ID G-Y5ZYLGD2CF

Opis proizvoda

Steelcase Flex Active Frames su prilagodljive strukture koje definišu prostor stvaranjem produktivnih, fleksibilnih i nadahnjujućih domova za timove.

Prilagodljivost + kastomizacija

Stvorite svoj okvir, ispunite svoj okvir, prilagodite svoj okvir – to je tako lagano uz jednostavnu logiku sistema Active Frames. Odaberite okvir i police, odredite nivo mekih ili tvrdih kućišta, a zatim ga prilagodite sebi.

Mrežna i modularna struktura Active Frames omogućuje kratku ili dugoročnu rekonfiguraciju i pruža prilagodljivost potrebnu na fleksibilnom i novom radnom mjestu. Kako tim i radno mjesto trebaju promjenu, tako se može promijeniti i Active Frames. Dodajte vrata i brave da biste stvorili lične ormariće ili povećajte visinu i širinu za veću privatnost u prostoru. Active Frames mogu podržati širok raspon potreba u otvorenom kancelarijskom prostoru.

Temeljne strukture

Active Frames temeljni su elementi koji maksimiziraju prostor stvaranjem timskih četvrti kada se implementiraju u tlocrt. Ne samo da su dizajnirani za podjelu prostora, već njihova višenamjenska funkcionalnost stvara idealne prostore za timove kako bi tokom rada mogli dati sve od sebe.

Kao rješenje za pregrađivanje, Active Frames pruža jasno prepoznatljivu teritoriju između timova. Timskim prostorima daje privatnost i zaklon od frekventnih površina. Može omogućiti da pomoćni prostori budu još i bolji. Dizajnirani za upotrebu kroz čitav prostorni plan, Active Frames omogućava jednostavniju i bolju izradu otvorenog plana.

Dodaci

Vješalica za odjeću
Objesite svoj kaput, uzorke tkanina ili viseću biljku na vješalici za odjeću.

Podupirači
Dodavanje podupirača za knjige policama omogućava postavku knjiga uspravno i organizovano.

Spojnica za upravljanje kablovima
Spojnice za organizaciju kablova mogu biti dodane na okvir kada se dotok struje treba sprovesti kroz strukturu skladišta.

Ispune
Ispune od poliuretanskih ili laminat materijala mogu biti dodane okvirima kako bi omogućile strukturu, drugačijeg nivoa zatvorenosti elemenata, a opet bile funkcionalne i estetski dekorativne.

Vrata
S opcijom zatvorenog uskladištenja, vrata pomažu organizovati alate timova i održati posao „pospremljenim“. Meke ručke od tkanine omogućavaju jednostavan pristup potrepštinama dok sistem za zaključavanje daje sigurnost ličnim i povjerljivim predmetima.

Fiksne ploče
Ploče s pribadačama, fiksne poliuretanske ploče ili ploče za pisanje omogućavaju timovima strukturiranu saradnju i prikaz rada.

Spojnice za ploče
Odvojive spojnice za ploče mogu biti dodane okvirima za podršku Flex pločama za pisanje, sa mogućnošću vertikalne i horizontalne orijentacije.