STREAM ID 5724420485 MEASUREMENT ID G-Y5ZYLGD2CF

Contemplation kolekcija

Opis proizvoda

Inspirisan najnovijim trendovima i istraživanjima u psihologiji boja, svetski proizvođač modularnih tepih ploča, Interface, lansirao je novu kolekciju, Contemplation.

Razmatrajući uticaje i istraživanja koje su inspirisale novu kolekciju, Mendi Liming, Direktor Dizajna i Razvoja za Interface, objašnjava: “Radna mesta kakva poznajemo se menjaju i suštinski postaju produžetak naših domova. Danas postoji stvarna potreba za radnim okruženjem koje je usresređeno na fizičku, kognitivnu i emocionalnu dobrobit radnika, a boje igraju veoma važnu ulogu u toj nameri.”

Koristeći Hygge (Hygge je koncept stvaranja udobnih i druželjubivih sredina koje promovišu opštu dobrobit, a nastao je u Danskoj) kao ideju vodilju, Contemplation je inspirisan vanvremenskom jednostavnošću skandinavskih enterijera, nudeći utišanu paletu boja i stvara toplu, domaću atmosferu sa utišanim ali raznovrsnim bojama.

Geometrijski dizajn upotpunjava najprodavaniju Interface kolekciju – Composure, koja je lansirana 2014. godine, a nudi širok izbor kombinacija neutralnih boja za korišćenje u komercijalnim prostorima. Inspirisan elegancijom tonova pastelnih boja, Contemplation, je sjajni pozadinski tepih na čiji dizajn je uticao unakrsni vez.

“Korišćenje raznolikih boja da bi se definisali specifični prostori ili “zone”, je ključan element vizuelne i mentalne stimulacije zaposlenih”, Mendi objašnjava. “Ne samo da ohrabruje zajedničku kreativnost i kolabioraciju, takođe daje radnicima mogućnost da, krećući se kroz prostor, odaberu idealno okruženje za različite tipove posla.”

Dostupna u 12 boja, Contemplation kolekcija nudi različite količine kontrasta i estetski zadovoljavajuće mogućnosti dizajna.

Contemplation je dostupan u kvadratima dimenzija 50×50 cm.