STREAM ID 5724420485 MEASUREMENT ID G-Y5ZYLGD2CF

Radial kolekcija

Opis proizvoda

Nagon za isključivanjem

Većina ljudi ne može da živi bez njih, ali masivno prisustvo tehnologije svuda oko nas iscrpljuje našu pažnju. Zbog konstantne upotrebe tehnologije pojedinac je preterano stimulisan, što stvara želju za stvarnim iskustvima, kako bi obnovio radnu i kreativnu energiju.

Kada su enterijeri u pitanju, ovaj trend se odražava u želji za skraćenim i jednostavnijim pristupima dizajnu, sa akcentom na opipljivost i čulnim kontaktom. Dizajn sa namerom je postao avangarda ovog fenomena, promovišući smirujuće i opuštajuće enterijere. Glatka geometrija, mekane ivice, plišana uređenja i maglovita završna obrada nalaze svoj put u nove prostore za razmišljanje i meditaciju, nudeći svesnu odvojenost od tehnologije.

Predstavljamo Radial da podržite vaš mislilački prostor

Tim zadužen za dizajn u Interface-u uživa u uočavanju ovih trendova u nastajanju i pretvaranju istih u prelepe tepih ploče. Možete uočiti da su proizvodi poput Composure kolekcije i Contemplation kolekcije odgovor na potrebu za mirom i nenaglašenim dizajnom.

Naš poslednji dodatak, Radial, uklapa nov način ekspanzivnog razmišljanja sa paletom iznijansiranih pastela i maglovitih neutralnih boja, koje postavljaju temelj za izgled poda u ovim novim mislilačkim prostorima. Suptilne gradacije sadržane u jednoj tepih ploči, materijalizuju prozirne i maglovite materijale, a pritom stvaraju dinamičan i nenaglašen izgled poda. Svaka varijanta boje u svim tihim pastelima o kojima ste sanjali. Uklapanjem više različitih tonova, blagi nagoveštaji boja se presijavaju preko neutralne podloge osvetljavajući tako šarene bazene svetlosti na podu.

Radial je proizvod evolucije sofisticiranosti boja i šablona koji stvara opuštene i fluidne podove – savršena kombinacija za smirene i mislilačke sredine.