STREAM ID 5724420485 MEASUREMENT ID G-Y5ZYLGD2CF

Touch & Tones kolekcija

Opis proizvoda

PROIZVOD NIJE DOSTUPAN

Ljudska čula napreduju u simulaciji i varijaciji. Kada dizajniramo prostor, želimo da stvorimo niz različitih čulnih iskustava za ljude koji ga koriste; da kombinujemo boje sa teksturom na iznenađujuće načine.

Sa Touch & Tones, mogućnosti ovih inspirativnih kombinacija izgledaju beskrajno. Tri koordinaciona stila nude izbor tekstura i visine, i svaki ima svoju paletu neutralnih i jarkih boja. Ovo je kolekcija za stvaranje zona – prostora unutar prostora za podršku određenog raspoloženja ili funkcije. Ili možete da ga koristite kao pomoć pri pronalaženju puta u većim sredinama. Ili jednostavno da date ljudima promenu scene koja oživljava njihov svakodnevni život.

Touch & Tones 101 – popularna , dokazana konstrukcija vlakna. Kratka i uredna, ali i dalje interesantne teksture.
Touch & Tones 102 – visokog kvaliteta , fin i luksuzan, sa autentičnim širokim razbojem.
Touch & Tones 103 – veoma živahan tepih. Sve poželjniji zbog funki, porodičnog osećaja koji unosi na radno mesto.

Izaberite bilo koju od ovih stilskih opcija za impresivan efekat, ili iskoristite njihovu modularnost postavljajući ih u intrigantne kombinacije. Široka paleta boja svakog stila dozvoljava vam da koordinirate ili napravite kontrast. Od bogatih ili prigušenih prirodnih nijansi do živahnih, uzbudljivih svetlih, imate paletu boja da se sa njom igrate u odnosu na teksturu – sa izuzetnim rezultatima.