STREAM ID 5724420485 MEASUREMENT ID G-Y5ZYLGD2CF

Look Both Ways LVT kolekcija

Opis proizvoda

Tepih i LVT kolekcija

Neke stvari bolje djeluju u parovima. Tako Look Both Ways™ kombinuje tvrde i meke podove sa višedimenzionalnim dizajnom u jednoj kohezivnoj kolekciji. Razigrani uzorci i urbane teksture neprimjetno se stapaju u nizu upečatljivih kombinacija. Beton i konfeti. Plišano i ravno. Tepih i LVT.

Look Both Ways podovi se mogu kombinovati kako bi se postigao uzbudljiv podni dizajn. Tekstura betona zamišljena je kao plišani tepih i ponaša se jednako i na glatkoj i jednostavnoj LVT formi. Boje na bazi minerala istaknute su suptilnim metalnim mrljama i prisustvom žarkih boja.

Neprimjetan prelaz

Prelaz LVT-a na tepih je jednostavan. Naš integrisani modularni sastav podova omogućava da se obloge međusobno spajaju bez istaknutih prelaza. Moguće je istraživati beskrajne mogućnosti kombinacijom uzoraka i boja kako bi stvorili zaista jedinstven podni dizajn.

Svi Interface LVT proizvodi dolaze sa vrhunskom podlogom Sound ChoiceTM. Tako i tvrdi podovi mogu proizvoditi minimalno buke, time postaju jednostavniji za stvaranje prostora za fokus i koncentraciju.