STREAM ID 5724420485 MEASUREMENT ID G-Y5ZYLGD2CF

Opis proizvoda

Artome M10 je prenosiv, multifunkcionalni audio-vizuelni uređaj za prezentaciju nove generacije s ugrađenim laserskim projektorom i vrhunskim ozvučenjem. Ovo all-in-one rješenje može se povezati sa drugim uređajima pomoću HDMI kabla ili bežično i omogućava savršeno korisničko iskustvo sa jednostavnim kontrolnim panelom.

Artome M10 je potpuno mobilan što eliminiše potrebu za postavljanjem kablova i povećava efikasnost iskorištenosti prostora.

Ugrađeni zvučni sistem olakšava jasnu komunikaciju kako za sve prisutne u prostoriji, tako i na daljinu te nije potrebno dodatno ozvučenje. Artome M10 iskustvo može se povećati i pomoću upotrebe mikrofona. Jednostavno možete uživati u pokretnom projektoru s kvalitetnim zvukom koji se može koristiti gdje god i kada god vam zatreba.

  • Potpuno prilagodljiv.
  • Potpuno mobilan

Upotreba u edukaciji
Kada je u pitanju učenje i čitanje sa ekrana u učionici, istraživanja su pokazala da 58% učenika teško čita sa ravnog ekrana od 70”. Pomoću Artome M10 projektora veličina slike može se povećati do 150”, a sve što vam je potrebno je samo zid svijetle boje.

Upotreba u poslovanju
Artome M10 smanjuje ukupne troškove izgradnje. Eliminiše potrebu za električnim planiranjem, postavljanjem kablova ili instalacija. Troškovi su unaprijed poznati i vrijeme isporuke je tačno, jer ne zavisi od rada drugih izvođača.

Kategorija: Smart Solutions