STREAM ID 5724420485 MEASUREMENT ID G-Y5ZYLGD2CF

Opis proizvoda

Mobilno AV rješenje za velika događanja
Artome X30 dizajnom eliminiše projektovanje, postavljanje kablova i instalaciju audiovizualne tehnologije, što je izazov, posebno u velikim prostorima za događanja .

Epson laserski projektor proizvodi svjetlosnu snagu do 15.000 lumena, što je dovoljno čak i za najizazovnije potrebe, kao i za svijetle prostore. Ugrađeno ozvučenje proizvodi dovoljan zvučni efekat za stotine ljudi. Artome X30 također je kompatibilan s eksternim zvučnim sistemima.

Najjednostavnije rješenje za najbolji rezultat
Artome X30 dizajniran je za korisnike koji nemaju tehničku pozadinu. Sistem se pokreće pritiskom na dugme, a upravljačka ploča sadrži najčešće upotrebljavana dugmad za upravljanje. Prijenosni računar ili mobilni uređaj spojeni su bežično ili kablom.

Slika i zvuk mogu se prilagoditi za prostore različitih veličina. AV tehnologija prilagođena za teretanu može se namijeniti za konferencijsku upotrebu bez potrebe za reprogramiranjem ili instaliranjem.

Bilo koji prostor pretvara u prostor za maštu i iskustvo
Artome X30 pretvara dvoranu za treniranje u prostor za svečane prilike i predvorje u izložbeni prostor. Isti proizvod može se koristiti u nekoliko različitih svrha, što ga čini AV tehnologijom visokog stepena iskorištenosti.

U fazi projektovanja, izlaz svjetlosti laserskog projektora određuje se prema zahtjevima osvijetljenosti prostorije i veličine slike što omogućavaju četiri različite opcije između 7.000-15.000 lumena. Zvučni sistem može se proširiti kako bi zadovoljio potrebe događaja odabirom odgovarajućih veza i mogućnosti za rješenje.

Jeftinija i brža konstrukcija
Smanjuje ukupne troškove postavljanja instalacije jer AV tehnologija eliminiše postavljanje, a dizajn AV ne zahtijeva posebnu stručnost.
Cijena montažnog rješenja uvijek je unaprijed poznata. Artome će biti proizveden u dogovoreno vrijeme s obzirom na to da na njegovu isporuku ne utiču vanjski dobavljači.

Artome X30 ne utiče na proces građenja ili prostorna rješenja, za razliku od fiksne AV tehnologije. S dobrim dizajnom, prostorno okruženje može biti promijenjeno bez ograničenja uzrokovanih tehnologijom.

Kategorija: Smart Solutions