STREAM ID 5724420485 MEASUREMENT ID G-Y5ZYLGD2CF

Opis proizvoda

GoBright Work nudi intuitivan i prilagodljiv softver za rezervaciju radnih prostora u kombinaciji s dodatnim modularnim elementima hardvera. Korisnici mogu provjeriti dostupnost radnih prostora i rezervisati bilo koje mjesto za samo nekoliko sekundi.

Više o GoBright Work

Sve počinje sa softverom. Korisnici i administratori mogu pristupiti GoBright portalu uz pomoć mobilne aplikacije – dostupne i na iOS i na Android platformi – ili uz pomoć web pretraživača na bilo kojem uređaju. Korisnici mogu rezervisati prostor, upravljati postojećim rezervacijama, pronaći kolege (izborno) i vidjeti koji su prostori rezervisani u bilo kojem trenutku u budućnosti.

Prostori se mogu pretraživati i filtrirati prema njihovim karakteristikama i dostupnosti. Digitalne mape stvaraju vizuelno i intuitivno iskustvo rezervacije svakom korisniku.

Agilni rad

Brz rast koncepata rada zasnovanih na aktivnostima i zajedničkom prostoru otvorio je put za fleksibilnu upotrebu stola i stvorio potrebu za digitalnim upravljanjem prostorom. Agilan rad sada je temelj modernih radnih prostora i GoBright Work pomaže pri:

  • Izboru stolova na mreži= Rezervišite sto putem aplikacije, osiguravajući mjesto za rad
  • Pregledu popunjenosti= Jednostavno i lako provjerite status stola putem aplikacije dok ulazite u radni prostor ili opcionalnim dodacima
  • Interpretaciji analitike= Upravljajte svojim radnim prostorom efikasno i podržite voditelje objekata da donose odluke zasnovane na podacima

Kategorija: Smart Solutions