STREAM ID 5724420485 MEASUREMENT ID G-Y5ZYLGD2CF

Trošimo mnogo vremena i energije čineći naše domove savršenim. Izbor uzoraka boja, kupovina nameštaja, kačenje fotografija. Ima smisla – provodimo većinu našeg vremena kod kuće. Zar ne?
Mnogi od nas možda provedu isto toliko, ako ne i više vremena u kancelariji. Pa čak i ako to nije istina, ponekad se osećamo kao da jeste. Logično je da nam srećnije radno okruženje može pomoći da radimo bolje. Ako su naši stolovi naš “dom” za dan, zašto ih ne optimizovati za udobnost i produktivnost? Evo nekoliko neophodnih stvari koje mogu pomoći radnicima da dobro iskoriste većinu svog poslovnog prostora.

Kancelarijski sto
Sedenje ceo dan je nazvano “smrtonosna aktivnost”, dok ga dr Džejms Levin naziva “sedeća bolest”. Mislim da je to dovoljno razlog taj što je mnogo ljudi prešlo sa klasičnih kancelarijskih stolova na stolove za kojima se stoji, pa ih i mi preporučujemo.

Kancelarijska stolica
Ako i kada većina zaposlenih pređe na stolove za kojima se stoji, većini će ipak i dalje trebati i stolica za taj sto. Najbolje stolice su ergonomske, tako da preporučujemo Steelcase B Free Sit Stand.

25

Prenosivi punjač
Odlazite sa posla na kraju dana sa mnogim stvarima o kojima još uvek razmišljate: gde otići na večeru, u koje vreme imate sastanak, itd-ali, gle, vašem telefonu se ispraznila baterija. Pobrinite se se to ne dogodi vašem telefonu i svim ostalim spravama koje su vam potrebne, tako što ćete kod sebe imati prenosivi punjač.