STREAM ID 5724420485 MEASUREMENT ID G-Y5ZYLGD2CF

Po definiciji, Interface je globalni lider u dizajnu i proizvodnji modularnih podnih obloga.  Po reputaciji, Interface je kompanija ideja i hrabrosti.

Proizvodi kompanije Interface kombinuju lepotu i inovaciju sa funkcionalnošću i odgovornosti prema prirodi. Interface je kompanija koja se među prvima javno izjasnila o očuvanju životne sredine, kada je sredinom devedesetih godina odlučila da eliminiše kompletan uticaj na prirodu do kraja 2020 godine. Program poznatiji kao “Mission Zero®”, utiče na svaki aspekt poslovanja i inspiriše kompaniju da konstantno pomera granice kako bi postigla ovaj cilj.

Interface ima posebnu tačku gledišta i nastoji da stvori idealna rešenja kako bi vam olakšao da realizujete svoje dizajnerske vizije. Kolekcije koje dolaze iz ove kompanije pomeraju granice i očekivanja u dizajnu, dok ispunjavaju najviše standarde kvaliteta i specifikacije podnih obloga.

Modularni itisoni

Modularne podne obloge kompanije Interface pružaju mogućnost mešanja i uparivanja boja, šablona i tekstura, rada sa neobičnim oblicima, kako bi se idealno uklopile u prostor zajedno sa nameštajem i ostalim elementima u okruženju. Dizajn i estetika ovih podnih oboga su sve osim osnovnog. Kompanija konstantno prati svetske trendove umetnosti, mode, medija, tehnologije i obrazovanja kako bi osigurala da svaki proizvod bude atraktivan i aktuelan.

interface

Cilj kompanije je da pomogne klijentima da kreiraju idealan prostor i ispolje svoje dizajnerske vizije. Rezultat je veliki izbor kolekcija koje omogućavaju dizajnersku slobodu i posvećenost detaljima.

Pravougaoni itisoni

Interface uvek razmišlja drugačije.

Pre pedeset godina pretstavili smo svetu prvu modularnu kvadratnu podnu oblogu. Njihova fleksibilnost, lakoća instalacije i kreativni potencijal pokrenuli su revoluciju u dizajnu podova. Kreativno razmišljanje nastavlja da pomera granice dizajna enterijera, stvarajući novi format podne obloge kako bi zadovoljili rastuću želju za kreativnom slobodom.

Pretstavljamo novi format – “Planks”

Nove kolekcije geometrijski modularnih podnih obloga koje se međusobno usklađuju kako bi omogućile novu dimenziju kreativnih mogućnosti u zoniranju podova. „Skinny Planks“ su podne obloge pravougaonog oblika dizajnirane da se savršeno uklapaju sa našim kolekcijama kvadratnih podnih obloga.

Sa skoro neograničenim mogućnostima u dizajnu, “Skinny Planks” omogućuju dizajnerima da odrede pravi balans između jednostavnosti i sofisticiranosti.

interface2

Produktivnost, kreativnost, odanost zaposlenih i efektivna komunikacija, svi imaju korist od odličnog dizajna enterijera.

Sa beskrajnim kombinacijama formata, tekstura, boja i šablona, “Skinny Planks” dozvoljavaju prelep, izražajan dizajn i ističe efekat jednostavnosti  u velikim prostorijama. Ponekad jednostavna promena može imati najjači efekat.