STREAM ID 5724420485 MEASUREMENT ID G-Y5ZYLGD2CF

Cavatina nudi niz rešenja za sedenje koja odgovaraju svakoj prilici i mogu se bez problema prilagoditi iz jedne postavke u drugu.

Prilagodljive svakom prostoru

Organizacijama je sada više nego ikad potrebno da zaposleni budu angažovani, povezani i na vrhu svoje kreativnosti. I dok radnici migriraju od stola, današnja radna mesta moraju biti fleksibilnija nego ikad kako bi odgovarala različitim stilovima rada i osigurala dobrobit zaposlenih.

Da bi se zadovoljile te potrebe, Steelcase i italijanski studio dizajna Odo Fioravanti u saradnji su stvorili Cavatinu, liniju stolica koja nudi fleksibilna i prilagodljiva rešenja za svako radno okruženje. Delight vam predstavlja nameštaj koji je fleksibilan i upotrebljiv za više namena.

Sofisticirana estetika

Inspirirana 70-im godinama i dizajnirana od strane italijanskog dizajnerskog studija Odo Fioravanti, Steelcase Cavatina donosi savremenu estetiku modernom radnom meestu. Uz široku paletu boja i materijala kao što su drvo, plastika i tkanine, Cavatina je dostupna u 8 verzija.

Raznolika paleta stolica s karakterističnim talasima. Stražnja strana Poleđina stolica može podsetiti korisnika na osetljivu školjku i dati celoj porodici proizvoda harmoničan izgled. Cavatina stolice dostupne su u Delightu početkom septembra.

Delight Office Solution

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije kancelarijske
trendove i rješenja

Newsletter