STREAM ID 5724420485 MEASUREMENT ID G-Y5ZYLGD2CF

Značajan rad zaslužuje prilagođena mjesta koja objedinjuju dizajn, izradu i materijalnost – jer kao što je važno kako prostor izgleda i koji osjećaj pruža, podjednako je važno kako funkcioniše. Umami je osmišljen da bi stvorio prostore u kojima ljudi osjećaju emocionalnu povezanost; neformalne prostore koji podstiču društvenu interakciju, stimulišu mozak i poboljšavaju kreativnost.

Stvarajte inspirativne prostore sa sistemom Umami lounge

Umami stolice, stolovi i pregradni paneli nude beskrajnu raznolikost konfiguracija, veličina i materijala. Njegov fleksibilan, moderan dizajn može se koristiti za stvaranje jedinstvenih prostora za organizacije i ljude koji tamo rade. Višestruki oblici, obrasci, uzorci i teksture koriste se za promociju raznih varijacija u neformalnim prostorima. Dostupna je široka paleta materijala u svrhu podsticanja kreativnosti i samoizražavanja.

Integrisana snaga i dizajn podržavaju fizičku udobnost i mogućnosti koje pruža sistem Steelcase Umami lounge. Pregrade stvaraju vid privatnosti i balansiraju želju za otvorenošću sa ljudskom potrebom za samoćom. Ove osobine čine Umami lounge jednim od najraznovrsnijih sistema, dostupnih u Delight ponudi.

Umami je lounge sistem visoke izdrživosti i fleksibilnosti dizajniran sa namjerom da se njegovi dijelovi za dnevni boravak, sto, pregradni paneli i tehnologija mogu međusobno konfigurisati u različite oblike (uključujući ravne, L i U oblike, kao i boothove i kabine), a da ujedno imaju mogućnost brzog otključavanja i rekonfiguracije ili opcije ugrađivanja pregrada. To daje Umami-ju najveću prednost na tržištu lounge namještaja. Osim toga, njegov oblik, ugao nagiba i dubina stolice pružaju visok nivo udobnosti i performansi za zaposlene.

Dodatne specifikacije sistema Umami lounge pronađite u Lookbook-u.

Delight Office Solution