STREAM ID 5724420485 MEASUREMENT ID G-Y5ZYLGD2CF

Proizvodi kompanije Framery nude rješenja za probleme s bukom i privatnošću u otvorenim kancelarijama. Blisko sarađujemo s arhitektama i dizajnerima, kako bismo vrijeme provedeno na poslu učinili prijatnijim i efikasnijim.

Rješenja za probleme s bukom i privatnošću u otvorenim kancelarijama

Kabine i telefonske govornice kompanije Framery čine radno mjesto prijatnijim smanjujući buku i smetnje, zahvaljujući čemu zaposleni mogu bolje da se koncentrišu i da budu produktivniji. Idealni su za održavanje sastanaka, konferencijskih poziva i ad-hok rasprava, i smanjuju potrebu za izgradnjom skupih i velikih prostora za sastanke.

Naše kabine se jednostavno uklapaju u svaki prostor

Izuzetno obožavani dizajn kabina i kancelarijskih telefonskih govornica koji potpisuje Framery prirodno se uklapa u otvorene kancelarije. Boje i dodaci kabina odgovaraju svim stilovima i potrebama, a održivi materijali visokog kvaliteta garantuju kvalitetno korisničko iskustvo.

Rad s arhitektama na stvaranju prijatnijih kancelarija

Framery aktivno sarađuje sa organizacijom American Institution for Architects (AIA) kroz edukativne kurseve u kojima se akcenat stavlja na važnosti radnih prostora u kojima nema smetnji kao i na važnosti alata za postizanje optimalne akustike u okolini.

Budite inspirisani idejama za uređenje s potpisom Framery, a za sve dodatne informacije kontaktirajte naš tim stručnjaka.

Preuzmi 3D modele

Izvor: https://www.frameryacoustics.com/en/products/for-architects/