STREAM ID 5724420485 MEASUREMENT ID G-Y5ZYLGD2CF

Dizajn Bivi stola slijedi modularni koncept. Ovaj elegantni sto, dostupan u ponudi Delighta, može se individualno prilagoditi potrebama korisnika ili čitave organizacije. Ergonomski sto omogućuje korisnicima da lako mijenjaju sjedeći i stajaći položaj i tako podstiče korisnike na kretanje na radnom mestu.

Pregrade za zaštitu privatnosti predstavljaju vizuelne granice za fokusirani rad, dok razne opcije boja i materijala kompanijama omogućuju da odaberu upečatljive nijanse ili da neprimjetno integrišu ovaj sto u postojeće radno okruženje.

Karakteristike ovog stola su takođe inovativne i uključuju integrisani kauč, lukove koji podržavaju zaštitni krov, mjesto za ostavljanje bicikla ili skejtborda, kao i prostor za odlaganje ličnih stvari.

Godine iskustva i intenzivna istraživanja otvorili su put razvoju kolekcije Bivi. Dizajneri su inspirisani da stvore fleksibilan proizvod koji se lagano podešava i podstiče kretanje i dobrobit zaposlenih, nudeći im mogućnost izbora i kontrolu nad time gdje i kako rade.

Tragovima start-up kulture

Pre nego što su razvili kolekciju Bivi, stručnjaci iz kompanija Steelcase i Turnstone posjetili su neke od najcjenjenijih malih preduzeća kako bi vidjeli šta ih čini uspješnima i kako održavaju svoj standard. Delight pronalazi nekoliko razloga zašto je upravo Bivi pravi izbor: zaposlenima je dozvoljeno da budu onakvi kakvi zaista jesu i da budu strastveni, a njihov osjećaj za zajednicu omogućio im je da se osjećaju dijelom nečeg većeg.

Pravi kameleon među stolovima iz kolekcije Bivi prilagođava se svojoj okolini i promoviše takvu kulturu u svakoj kancelariji.

Izvor: https://www.steelcase.com/eu-en/press-releases/bringing-startup-culture-office-steelcase-presents-bivi/

Autor: Steelcase.com