STREAM ID 5724420485 MEASUREMENT ID G-Y5ZYLGD2CF

Mislite li da je vaša kancelarija dosadnjikava? Dodajte mu malo boje – to bi moglo poboljšati vašu produktivnost i doživljaj sopstvenog radnog mesta.

Ako je u vaš kancelarijski dekor uključeno puno tamnih nijansi, sivih boja ili dosadnih tonova, to možda utiče na produktivnost vaših zaposlenih. Članak u časopisu Entrepreneur donosi rezultate nedavno sprovedenog istraživanja o tome kako boja kancelarije može direktno da utiče na kvalitet rada osoblja. Evo nekoliko saveta o tome kako dodati malo boje u vaš radni prostor:

  1. Naglasite detalje

Dodavanje detalja u boji odličan je način za podizanje izgleda obične kancelarije. Od stolnih pregrada do kancelarijskih stolica, dodavanjem boje znatno ćete promeniti bilo koji prostor. Steelcase Series 1 stolice omogućavaju odabir između raznih boja i dodataka. U kombinaciji sa belim zidovima i svetlim podovima, šareni detalji učiniće prostoriju prostranijom i veselijom.

Personalizujte svoje stolice prema vlastitim preferencijama: https://www.delightoffice.rs/?s=series+1

Jednostavno i praktično rešenje u otvorenoj kancelariji možete da postignete sa Divisio Frameless Screen glatkim vizualnim granicama unutar radnih stanica, istovremeno stvarajući toplu i ugodnu atmosferu. Praktična pomoćna šina omogućava zaposlenima personalizovanje radnog mesta i unosi dodatnu vedrinu u kancelarijski prostor.

  1. Promenite pod

Stari i ofucan tepih može da naruši izgled bilo koje prostorije, a što je istrošeniji to gore za vašu kancelariju. Odlučite se za modernizaciju svog radnog mesta modularnim podnim oblogama, koje mogu da se poslože kako god vam odgovara i dobićete uzbudljiv i kreativan prostor. Interface podne obloge savršen su način za osvežavanje izgleda zastarelih prostorija. Širok raspon sastava podnih obloga omogućava izbor fleksibilnih i funkcionalnih opcija koje pristaju estetici svakog životnog stila.

Ako tepih nije prikladno rešenje za vaš prostor, razmislite o vinil pločama kao o alternativi. Ovakve ploče su dostupne u bezbroj boja i stilova, a vinil je poznat po izdržljivosti i svežem dugoročnom izgledu sa vrlo malo brige.

Unesite u svoju kancelariju lepotu i inovaciju s funkcionalnošću:

https://www.delightoffice.rs/podne-obloge/

  1. Uzmite psihologiju u obzir

Prema psiholozima, boja može da ima izravan uticaj na ljude. Može čak i uticati na koncentraciju i raspoloženje. Ako je vaša kancelarija jednolična, dodajte mu malo žute i zelene boje da biste podstakli pozitivno raspoloženje, a prostor učinili naizgled većim i modernijim. Kombinacija sivih i belih nijansi pogodna je za moderne i čiste prostore, a plave i ljubičaste nijanse podstiču koncentraciju, pa su stoga savršene za kancelarije u kojima je nivo produktivnosti pala.

Boja takođe može da se koristi za odvajanje područja u zavisnosti od njihove namene. Mnoge kancelarije se odlučuju za uvođenje prostora za „opuštanje“ i „punjenje baterija“, a odabirom da ovi prostorije budu mirne, blede boje, za razliku od jarko obojenih područja za podsticanje kreativnosti možete da pomognete zaposlenima da lakše prelaze iz jednog dela radnog dana u drugi.

Izvor: https://www.duraflor.com/practical_design/forget-boring-think-bright-office/

Autor: Duraflor.com