STREAM ID 5724420485 MEASUREMENT ID G-Y5ZYLGD2CF

Nakon bezbroj varijanti modularnih tepiha, u novom katalogu sa ponosom predstavljamo luksuzne vinil obloge.

Naša LVT (Luxury Vinyl Tiles) kolekcija Level Set™, inspirisana je zemljanim elementima poput drveta i kamena pa savršeno ide sa našim modularnim tepihom. Nema nikakvih spojeva – samo predivne podne obloge koje se lako održavaju od jednog kraja prostorije do drugog. Uz to, ne morate da brinete da ćete kupiti previše podnog materijala.

Kombinujte vaš stari tepih i nove LVT stilove. S modelom obloga TacTiles® koje se postavljaju bez lepljenja dobićete jedinstven prostor raznolikih tekstura i dizajna. Uz to što su jednostavne za postavljanje, ove obloge ne propuštaju doslovno nijedan štetni materijal pa su 90% manje štetne za okolinu ako ih uporedimo sa podovima spojenim tradicionalnim ljepljivim materijalima.

Potrebno je da zamenite jednu oblogu ili da dođete do nečega što se nalazi ispod njih? Ništa jednostavnije – bilo ko u kući može da se pobrine za to. Sve što treba da uradite je da podignete podnu oblogu, uklonite je i zamenite drugom.

Od dasaka inspirisanih pravim drvetom do obloga po uzoru na pravo kamenje, u našoj Level Set kolekciji ima za svakoga po nešto. Sa 36 prekrasnih LVT opcija, Level Set kombinuje prirodnu lepotu s izdržljivošću i samim tim čini prostor perfektnim.

Od Ceramor™ osnovnog sloja do Sound Choice™ akustičnog sloja materijala, dizajnirali smo ove modularne elastične LVT obloge na način da odlično funkcionišu čak i u vrlo izazovnim okruženjima, a da pritom ublažavaju buku prilikom hodanja.